Baszar Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Dzień dobry, podpowiedziałby mi ktoś jak odpiąć przednie nadkola przy dole? Są zamocowane na korki plastikowe i nie wiem czy jak je wyciągnę to będą się nadawały jeszcze do ponownego zaczepienia? Nazbierało mi się tam przy dole nadkola na progu trochę syfu i chciałbym to oczyścić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Jest taka widelcowa dźwignia do wyciągania jeżyków. One są wymienne i tanie, bo i tak mogą się uszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baszar Opublikowano 27 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Ok dzięki czyli można je dokupić w przeciętnym sklepie z częściami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Ja wkręcałem w otwór w spince delikatnie wkręt do drewna o odpowiedniej średnicy, tak mniej więcej do połowy wkręta, aby gwint trzymał i wyciągałem kombinerkami chwytając za wystającą część wkręta. Spinki wytrzymywały tą operację bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 3 godziny temu, Baszar napisał: X Dopasuj tylko średnicę. Koszt 1-2 zł za szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi