vafi Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Witam podczas wymieniana filtru kabinowego wyciągnąłem schowek i we wiązce kabli zauważyłem kabel mini jack ... do czego on służy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 (edytowane) Poprzedni właściciel pewnie by powiedział co tam dodatkowego dokładał. To nie jest instalacja fabryczna. Mini jack kojarzy się z audio, może odtwarzacz mp3? Edytowane 20 Listopada 2019 przez aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vafi Opublikowano 20 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Raczej nie bo podłączyłem to do telefonu na radiu ustawiłem aux lecz nic nie grało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 To możliwe, że jakaś pozostałość po kamerze cofania, niektóre, jak dobrze kojarzę, mogą być podłączone za pomocą minijack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vafi Opublikowano 20 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Więc mogę to jakoś wykorzystać? Czy ni3 zwracać na to uwagi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 20 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 jak znajdziesz gdzieś drugi koniec, to tak, będziesz mógł dołożyć sobie akcesoryjny monitorek do kamery cofania i kamerę, która działa po mini jack. Innych zastosowań dla tego kabla w samochodzie nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luktal Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Jeśli dobrze widzę to chyba jest minijack mono - może być to od mikrofonu zestawu głośnomówiącego (niefabrycznego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi