ABCMegane Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) W jaki sposób można się dowiedzieć czy jest nowa aktualizacja oprogramowania dla silnika H5F? Wysłałem pytanie do ASO ale cisza. Edytowane 22 Lutego 2020 przez ABCMegane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 No właśnie w ASO, skoro cisza to nie ma, chyba że masz kogoś na serwisie i może ci w tym pomóc (ma możliwość połączenia się z bazą w Francji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez81 Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 a co da to nowe oporgramowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 to się zapytaj programistów we żabolandii a nie nas, co tam pomodzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Aktualizacja oprogramowania jest ważna bo tam mogą być elementy, które polepszają (usprawniają) pracę silnika. Mój samochód dostał nową wersję po roku (w 2018) i zauważyłem ulepszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Sami z siebie zaktualizowali Ci oprogramowanie? Pytam, bo miałem teraz 3 przegląd w ASO i ni uja nie słyszałem nic o aktualizacji oprogramowania silnika, a mam ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Tak, na 1. przeglądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi