Jakub69 Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Dzień dobry. Mam pytanie. W RLinku w kompie pojawiły się nowe mapy, zgrałem na pendrive i wsadziłem do auta. Komunikat - wiele plików aktualizacyjnych - sprawia, że nic się nie dzieje - a ja rozumiem, że widocznie na pendrive, były także poprzednie mapy. Nie jestem w stanie ich usunąć, bo nie wiem, które są które. A w kompie - nie mam już możliwości ponownego ściągnięcia aktualizacji. Może podpowiecie, co z tym fantem zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Nie możesz zobaczyć na penie dat utworzenia plików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub69 Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Niestety, wszystkie mają tę samą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Jakie miałeś najnowsze mapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub69 Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Obecnie mam Nawigację - 9.12.138.70.531. Nie spojrzałem na datę mam, a teraz ich nie ma, w RLINKU, co jest o tyle dziwne, że to tej pory plik był, bo przecież można było go pobrać ponownie. 9.12.138.703531 - o tak dokładnie. Wersja oprogramowania 7.0.24.166 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Datę map można sprawdzić w samochodzie, w ustawieniach nawigacji. Teraz zauważyłem, że masz gt, więc masz ekran 8,7, więc potrzebujesz kogoś, kto ci prześle odpowiednie mapy, wtedy wklejasz to na pendrive, oczywiście zachowując klucz swojego samochodu i się zainstaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karle2 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Pojawiło się aktualizacja map europa v2019 Releeas store 2020.Q2. Czy w tym pakiecie są aktualizacje Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub69 Opublikowano 12 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 To jest właśnie ta, którą ściągnąłem, nie udało mi się zainstalować, i nie mam już na RLINKU, a pendrive mi się zablokował, a podczas uruchamiania silniki wyświetla się napis, którym nazwałem ten wątek:) Aktualizacja map: wiele plików aktualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsxxx Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Sformatuj na nowo pendriva, zrób jeszcze raz ślad w samochodzie i podłącz potem do komputera z toolboxem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub69 Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Robiłem, niestety, nic to nie daje. Ale będę jeszcze próbował, za to cały czas pojawia mi się komunikat w aucie przy uruchomieniu samochodu: Aktualizacja mapy: wiele plików aktualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellowhornet Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Miałem ten sam problem, ale u mnie wynikał on z dwóch aktualizacji na pen drive. Usunąłem poprzednią i poszło. Ale jestem zawiedziony aktualizacją dróg w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub69 Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Dnia 14.03.2020 o 20:10, yellowhornet napisał: Po co mnie przedrzeźniasz A czy mógłbyś mi podesłać ten plik. U mnie w aplikacji nie widać tej mapy, a na pendrive się nie dostanę, bo mi się zablokował i można go tylko sformatować. Będę wdzięczny. Regulamin forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellowhornet Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Dnia 28.03.2020 o 16:25, Jakub69 napisał: A ty po co mnie przedrzeźniasz poradziłeś sobie? Regulamin forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub69 Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Niestety, bez zmian ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Sprawdziłem swojego pendriva - wszystkie pliki mają na samym początku, nazwę pakietu z którego pochodzą. Więc coś tu nie pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi