bratpit Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Od nowości irytował mnie schowek Megane IV cały plastikowy , co bym do niego nie włożył to tłukło niemiłosiernie. Wpadłem na pomysł żeby podnieść standard tego samochodu i zrobiłem o to taki patent. Cały schowek wyłożony bardzo cieniutką wykładziną samoprzylepną. Idealna sprawa jak ktoś będzie miał ochotę się pobawić ( a jest co robić z dopasowaniem i podocinaniem ale wykonalne) to mogę dać namiary na stronę z której kupiłem wykładzinę. Jutro jeszcze wykonam dolną część schowków w drzwiach o też sam plastik. Poniżej fotki przed modyfikacją i po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Ale to chyba tylko w niższych wersjach wyposażenia bo ja u siebie chyba mam wykladzinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcean Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) Też jeszcze nie spotkałem się z "gołym" schowkiem. Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez arcean Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 A ja nawet nigdy nie zwróciłem na to uwagi - ciekawe jak jest u mnie w Intense. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi