Renia08 Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Od czego to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Może wrzuć zdjęcie bo jest kilka sprężyn i nie wiadomo o którą chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Cholera nie dodało się zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 16 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Od cewki zapłonowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) Też przez chwilę myślałem, że to od cewki ale żadnej nie brakowało w cewkach. Edit. Jednak od cewki, zobaczyłem, że w jednej cewce jakaś dziwna sprężyna jest i podmieniłem, ale skąd się wzięła między wtryskiwaczami benzyny to tego się nie dowiem. Po temacie Edytowane 23 Maja 2020 przez Renia08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi