Draagon Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 (edytowane) Witam. Jestem tu nowy, zamierzam nabyć Megane III lecz nie miałem prędzej kontaktu z Renówkami. Potrzebuję porady kogoś w temacie. Zamierzam po zakupie założyć instalację gazową dlatego wybrałem wersję 1.6 Która z tych ofert wydaje wam się najlepsza? Z góry dziękuję za waszą pomoc i opinie. 1. https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-6-stan-bardzo-dobry-ID6D8Qoa.html? 2. https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-6-benzyna-101-ps-lift-serwisowany-ID6CBdee.html? 3. https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-6-benzyna-niski-przebieg-poliftowa-wersja-ID6D8lvg.html? 4. https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-lift-nawigacja-6-biegow-stan-wzorowy-gwarancja-od-3-do-12-miesiecy-ID6D7lEk.html? Edytowane 21 Czerwca 2020 przez Draagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Więc: pierwsze dwie oferty to silniki 100 km bez zmiennych faz. Trzeci 110 km że zmiennymi fazami rozrządu. Drugi może być po poważnym dzwonie bo ma w tylnych drzwiach korbotronik a w drzwiach kierowcy sterowanie tymi szybami. Pierwszy i drugi to auta PH z tym, że pierwszy lepiej wyposażony (grzane fotele, nawi). Wszystkie z manualną klimą. Trzeci najlepiej wyposażony: nawi, grzane fotele, podłokietnik. Wszystkie mają podejrzanie niskie przebiegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draagon Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Przebieg 100k+ na 7-8 letnie auto to chyba norma. Sam swoim samochodem robię po 10-12k/rok więc dla mnie przebiegi są jak najbardziej realne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 1 godzinę temu, szwagier24a napisał: Drugi może być po poważnym dzwonie bo ma w tylnych drzwiach korbotronik a w drzwiach kierowcy sterowanie tymi szybami. Raczej wszystko jest w porządku. Ma tylko sterowanie szybami z przodu. Do tyłu nie ma przycisków. Jest przełącznik wyboru lusterka i ustawienia lusterka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Masz rację. Moje niedopatrzenie. Tak to jest jak się ogląda na telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Wszystkie mają tak robione zdjęcia aby nic na nich nie było widać. Przy ostatniej jest hak i trzeba zastanowić się, co targał ten samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 2 godziny temu, aston76 napisał: jest hak i trzeba zastanowić się, co targał ten samochód. Niekoniecznie trzeba. Znam takich co zakładają dla swojego bezpieczeństwa. Ja np. mam i nie targam ciężarów, czasem tylko jakieś odpady po przycięciu krzewów jak wiozę do pszoku a to lekkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 2 godziny temu, Prezes napisał: Znam takich co zakładają dla swojego bezpieczeństwa. Ja np. mam i nie targam ciężarów, czasem tylko jakieś odpady po przycięciu krzewów jak wiozę do pszoku a to lekkie. Też kupiłem auto z hakiem i ciężarów nie ciągam. I parę razy hak się przydał. Ale auto przyjechało z Niemiec i mogło podróżować z przyczepą campingowa. Fakt trzeba dobrze się przyjrzeć kuli haka w jakim jest stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi