czik3n Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Witam, mam auto które potrzebuje ręki fachowca więc poszukuje lakiernika/blacharza do zrobienia auta. Spaprana czyjaś robota czyli trzeba zerwać to co jest ( jest szpachla) i zrobienie auta tak jak trzeba. Robota zrobiona przez partacza jakiegoś, a zależy mi żeby auto wyglądało ładnie. Nie pod sprzedaż, dla siebie. Okolice Warszawy bądź coś na podkarpaciu. Nie musi być faktura, właściwie im taniej i po kosztach tym lepiej bo roboty trochę jest, nie jest to jeden element. Miałem fachowca który robił takie rzeczy handlarzom u siebie pod domem w garażu, ale zachorował i kurczę muszę szukać kogoś innego. Z robotą mi się nie pali, nikt nie robi takich rzeczy od ręki wiadomo, ale może zna ktoś kogoś w okolicy Warszawy bądź gdzieś na podkarpaciu komu mógłbym zostawić "rodzynka" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Popękało czy tylko posiadało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 23 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Popękało, trzeba to zrobić od nowa jak Pan Bóg przykazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi