Kw73 Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Witam jestem nowy na forum chciałbym zakupić autko z tym właśnie silnikiem w cenie do 18 000 tys docelowo będzie lpg proszę o ocenę tego ogłoszenia .https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-renault-megane-2009-polski-salon-serwisowany-bezwypadkowy-zadbany-ID6Dhspc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Panie Mój jest w lepszym stanie i nie mam żadnych obtarć, lakier perfekr. Za ten egzemplarz to 15 tyś Max, ja mam w dodatku gaz założony, i jakbym wolał 18500 to bym się bał, że mnie ktoś wyśmieje. Nie mam pojecia skad się biorą takie rozbieżności w cenach. Jeden wola 16tyś za Meganke z 2009 roku, a drugi będzie wołać 21tyś. I to bez gazu! A trzeba być świadomym, że to koszt 2500zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kw73 Opublikowano 10 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Dziękuję za pomoc czyli szukam czegoś innego jak by się coś godnego uwagi rzuciło w oczy to prosiłbym o info. dziękuje i pozdrawiam. a co powiecie na tą ? https://sprzedajemy.pl/renault-megane-1-6-2010r-zadbany-krajowy-wroclaw-2-6bea9f-nr62328913 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denver666 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Nie ma co patrzeć na zdjęcia. Najlepiej umówić się np. w ASO na przegląd albo chociaż na stacji diagnostycznej. W najgorszym razie, stracisz pieniądze za przegląd ale nie kupisz miny technicznej. Dla mnie minus to brak automatycznej klimatyzacji ale to moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kw73 Opublikowano 13 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 jeszcze znalazłem coś takiego jutro jadę oglądać czy jest warta swojej ceny.Tylko trochę się obawiam AAA auto ponieważ komentarze niezbyt przychylne. https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-6-16v-salon-polska-klimatronic-tempomat-parktronic-alu-ID6DjjiP.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz243243 Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Obroty 1000rpm na biegu jałowym? Trochę wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Jak słaby aku to tak może być, że obroty 1000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kw73 Opublikowano 14 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Ok dzięki za wskazówki Nigdy więcej aaa auto niedosc ze auto tragedia to jeszcze 1300 zł do ceny trzeba doliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denver666 Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Każdy musi zarobić. Byłem w AAA wycenić swojego co sprzedaje. Co prawda nie dogadaliśmy się co do ceny ale obsługa (w stosunku do tego co się obwiałem po opiniach na google) moim zdaniem była bardzo dobra. Druga sprawa czy nie patrzyłeś tutaj na ogłoszenia. Ja szukałem wtedy pól rok, przemierzyłem kilometry, wydałem trochę kasy na przeglądy, tak więc szukajcie a znajdziecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi