lukavip Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Witam, Nie łączą mi dwie diody na obrotomierzu. Wyczytałem że to wina diod. Czy ktoś z Was wymieniał je i wie jakie kupić? Podobno pasują te ale są za jasne - za zimne światło. https://allegro.pl/oferta/dioda-led-smd-3528-7000k-biala-zimna-50szt-7975079342 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Wstaw rezystor ograniczający prąd i przygasną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Dnia 11.10.2020 o 22:23, lukavip napisał: Nie łączą mi dwie diody na obrotomierzu. Wyczytałem że to wina diod. I pewnie te dwie najniższe? Diody są prawdopodobnie sprawne. Popraw lutowania. Na 99% pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 No i cisza w temacie Naprawiłeś, znalazłeś przyczynę Warto teraz się pochwalić, by było dla potomnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukavip Opublikowano 3 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Zamówiłem diody z linka. Wymieniłem 3 na obrotomierzu i jest świetnie. Wszystko działa. Nawet kolor wydaje mi się lepszy niż oryginalnych diod fabrycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Coś Ci "0" Nie działa w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi