sylwekdm Opublikowano 5 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Spróbuj ddt4all. Ecu jeszcze jest w fazie tworzenia i nie zawsze połączy się ze wszystkimi modułami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benker Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 No właśnie mam problem z ddt4all bo na laptopie nie łączy mi się. Na screenie widać na samej górze też ma chyba problem z otwieraniem canu. W aplikacji torque wszystko działa , da się usunąć błędy itp a tutaj coś nie gra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Torqe łączy się praktycznie z każdym elmem. Ddt4all i ecutweker są pod tym względem bardziej wymagające. Musisz mieć elma z oryginalnym chipem często wymienianym na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benker Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Posiadam taki elm niby w aukcji było napisane że posiada ten chip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Do laptopa najpewniejszy jest kabel, sam mam kilka z BT które z laptopem nie zawsze chcą współpracować a z komórką prawie zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor1289 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Kabel albo ewentualnie elm na wifi bo faktycznie na BT słaba jest ta komunikacja i przede wszystkim wolniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benker Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Zakupiłem inny interfejs icar i działa , udało mi się wyłączy system start stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingus21 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Panowie, jak aktywować rs monitor przez ECU tweaker? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Nie da się. W R-Linku1 trzeba programator a w R-Linku2 zmodyfikować plik i pobrać przez Toolboxa - jest opis na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benker Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 A jaka masz wersję oprogramowania ? Z tego co czytałem dopiero od wersji 7 można aktywować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingus21 Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Kuba oczywiście, tak jak rozmawialiśmy A czy ktoś z was ma dostęp do "instrukcji" obsługi ECU tweaker? Wyjaśnienie skrótów i innych... Tak, mam wersję 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benker Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Tu masz link do race mode : I do rs monitora https://forum.renaultclub.cz/viewtopic.php?t=126039 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsprv Opublikowano 29 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 W dniu 10.01.2021 o 13:03, sylwekdm napisał: Proszę: https://drive.google.com/file/d/1RJVLGqmElPIYDKPkjf-x_o2Bx08bl1CP/view?usp=drivesdk Najnowsza baza danych. Cześć a możesz jeszcze raz wystawić bazę danych ? Jak wchodzę w link mam info że nie istnieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Koledzy pytanie może nie co z innej beczki ale. Kiedyś używałem ddt2000 i mam do niego kabelek. orientujecie się może czy zagada on z ddt4all ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malix7 Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Od paru dni wałkuję temat DDT4ALL, jaki interfejs kupić itd. tylko większość to stare wpisy ale do rzeczy Konkretnie który będzie lepszy do DDT4ALL i bardziej przyszłościowy? https://allegro.pl/oferta/elm327-icar2-vgate-obd2-interfejs-bluetooth-polski-9337049404 https://allegro.pl/oferta/interfejs-elm327-obd-ii-pic18f25k80-ver-2-2-bt-4-0-11485961128?fromVariant=9337049404 ten drugi, to niby jakaś nowość i czyta wszystkie porty i do tego ma dopisane :Adapter łączy się z szyną CAN. Nie wiem czy to coś lepiej czy nie Proszę o wskazówki bo czym więcej czytam tym większy mętlik mam w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi