Michoxx Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Szukam Scenica III ostatnio wypatrzyłem dwie sztuki, pierwszy średnio wyposażony ale wydaje się ok, drugi ma dziwnie mały przebieg jak na powycieranie kierownicy (ale może ten kolor tak ma) i trochę dziwi mnie regeneracja turbo i fap przy tym przebiegu, chyba że sporo jeździł po mieście. Co sądzicie o tych samochodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Jasno niebieski wydaje się fajny, co do tej kierownicy mieliśmy kiedyś 2 letnią mazdę i po 80kkm w 3 lata kierownica wyglądała gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgadzam się. Też bym postawił do dalszych oględzin tego pierwszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Z tego co widzę,to w aucie nr 2 kierownica jest obszyta skórą, niestety ale tego typu obszycia są podatne na wytarcia. Celowałbym w auto nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michoxx Opublikowano 6 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Historia zakupu się zakończyła. Koniec końców ktoś kupił samochód pierwszy i po oględzinach padło na drugi. Ogólnie samochód trochę zaniedbany (chociażby patrząc na kierownicę połowa wytarć okazała się brudem, więc sporo do do czyszczenia) i z niewielkimi mankamentami (coś buczy na zimnym jak pompka do spryskiwaczy przy dodaniu gazu, rozrząd niespodzianka nie wiadomo kiedy robiony, i zawór podciśnienia dziwnie buczy. To z takich rzeczy, które zauważyłem) ale poza tym samochód ok, Liczę na to, że posłuży jak się ogarnie te "mankamenty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi