elf Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Wychodzi na coś takiego 432001539R / 432007595R ale to musisz sobie sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Tak. Sprawdzałem w CatCar Info. Też pokazuje taki numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Będziesz miał te same tarcze co i ja. Kup tę: https://allegro.pl/oferta/snr-tarcze-hamulcowe-tyl-renault-megane-iii-10602850652 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Czyli jednak 25 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Hejka. Nie zakładam kolejnego tematu. Pisałem tutaj to spytam tutaj. Od wymiany tarcz było w miarę spoko. Ale od lutego czasu mam taki problem. Rozbierałem czyściłem prowadnice klocków z blaszkami. Szlifowałem styk tłoczka z klockiem. żadne smary nie działają. Zostały mi jeszcze do ogarnieciam prowadnice. Jest sens to ruszać? Czy bawić się od razu w regenerację tłoczka z uszleką? Ten pisk jest tylko jak cofam, przy jeździe do przodu nie ma tego. Czuć, że lekko trzyma, z rana mniej, po jeździe więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Na filmiku trudno dojrzeć. Końce okładzin masz proste http://up.programosy.pl/foto/snap1_3766.jpg Czy ścięte http://up.programosy.pl/foto/snap1_3767.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Sprawdzę zaraz, klocki TRW. A to nie muszę lecieć, do auta. Mam ścięte na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Pytałem, bo taki/podobny dźwięk w większości wydają jak są nie ścięte, ale skoro masz to ciekawe dlaczego piszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Kup smar do zacisków Ate i posmaruj powierzchnie styków zacisku z klockami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Ale to trze klocek po tarczy. Mam wrażenie, że te TRW to jakiś szit. Po nocy czasem słysząc tarcie, takie fest mocne. W żadnym aucie tak nie mam. A zakładałem zaesze jakieś MAXGEAR i inne dziadostwo. Tutaj wyższa półka i taka lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Ja również mam TRW z tyłu i nie ma żadnego piszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Melodia ładna. Czy klocki swobodnie przesuwają się w jarzmie? Nie wydaje mi się patrząc na skady korozji na nieciernych powierzchniach tarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Mają swobodę, spędzilem godziny żeby doprowadzić miejsce gdzie się wkłada blaszki. Podejrzenia mam co do prowadniczek, coś się tam krzywi. Plan i tak mam zmienić klocki na inną markę, i na bardziej miękkie, i oczyścić wszystko tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Pomyślał bym o Ferrodo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Ferrodo to też nie jakaś najwyższą półka. Jak nie ASO to myślałbym o ATE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi