Megane11289 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Witam. Chodzi mi po głowie wyżej wymieniony pomysł i mam pytanie. Kiedyś wyczytałem, że chcąc zmienić żarówki stopu czy wstecznego na led trzeba w Ddt4all zmienić coś w ustawieniach. Ktoś może to potwierdzić czy tak jest w przypadku halogenów ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrh1975 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Mam zmienione w halogenach i nic nie trzeba było zmieniać. Nie ma żadnego błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane11289 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Dzięki Kolego. A powiedz nie wywala błędu spalonej żarówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Ja wymieniłem całe halogeny na wersje LED (oryginał Renault) oraz aktywowałem doświetlanie zakrętów. Koszt niestety większy ale uważam, że było warto ze względu na prawidłowo rozchodząca się wiązkę i brak kłopotu z przegrzewaniem się lampy (oryginał wyposażony jest w dodatkowe radiatory aluminiowe odprowadzające ciepło na zewnątrz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyrochu Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 cały tył mam w ledach a przód taki sam i żadnych błędów mi nie pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 W dniu 19.04.2021 o 18:11, Megane11289 napisał: A powiedz nie wywala błędu spalonej żarówki ? Na desce nie wywali. Ale skaner już pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kometon Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 W dniu 22.04.2021 o 09:03, athlon64x4 napisał: Ja wymieniłem całe halogeny na wersje LED Mógłbym prosić o podanie numerów OE halogenów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrh1975 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Witam Czy można zamienić oryginalną żarówkę w światłach przeciwmgielnych H16 19W na żarówkę H8 o mocy 35W (chodzi o sprawy techniczne - mocowanie w kloszu i złącze przewodu). Oryginał świeci jak świeczka i chciałbym zamienić na coś mocniejszego, najlepiej żeby była to żarówka halogenowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Tak z praktycznego punktu to jak zwiększysz na więcej W to i więcej ciepła musi się wydzielić. Obawiam się, że złącze, plastiki z czasem mogą nie wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeniu74 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 witam serdecznie mam pytanie, wymieniłem halogeny w moim megane IV na te z clio IV ledowe włączyłem doświetlanie zakrętów w ddt4 i czy trzeba coś zmienić w ustawieniach rodzaju świateł jak tak to co? proszę o pomoc i instrukcję jak to zrobić pozdrawiam czeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 wystarczy aktywacja w ddt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeniu74 Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOomus89 Opublikowano 2 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 (edytowane) Witam, a można numer katalogowy halogenów LED z clio IV? Pasuje bez przeróbek? Czy jakąś wiązkę muszę dokupywać? Edytowane 2 Października 2023 przez tOomus89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian199285 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 W dniu 2.10.2023 o 20:33, tOomus89 napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Też jestem ciekaw tematu bo chce dołożyć w mojej megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi