Sylwek54 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Witam. Dzisiaj chciałem sprawdzić możliwość zamontowania mikrofonu do radia i wyjąłem lampkę sufitową kierowcy miejsce na mikrofon jest specjalnie do tego przeznaczone ale również i niespodzianka w postaci przewodów zakończonych wtyczką nigdzie nie podłączonych. Czy mógłby mnie ktoś oświecić do czego służy ta wtyczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Kształt wtyczki i kolory przewodów odpowiadają instalacji mikrofonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek54 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Czyli mogę założyć że na lewym słupku wtyczki nie będzie jak to w wielu przypadkach było opisywane na forum. Dziwna ta moja wersja samochodu nie było przewodów do głośników wysokotonowych instalacja i miejsce na mikrofon jest to dobrze nie będę musiał montować innych. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Powiedz proszę jak zdjąć lampkę aby niczego nie połamać... W którym miejscu jest tam miejsce na mikrofon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek54 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Lampkę ja wyjąłem w ten sposób że od szyby czołowej mocno z umiarem starałem się przesunąć lampkę w tył samochodu jednocześnie tak naciskając by ją odginać na dół udało się. Miejsce na mikrofon nie widoczne ze względu na mało miejsca by zajrzeć ale zrobiłem zdjęcia telefonem i wszystko ujrzałem. Telefonem zdjęcie zrobione w otworze lampki sufitowej. Teraz nie wiem czy trzeba coś wyciąć by mikrofon zamontować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Trzeba wyciąć w tym miejscu w podsufitce otwór, troszkę mniejszy od średnicy mikrofonu, aby maskownica go zasłoniła. Mikrofon wchodzi na trzy zatrzaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Będę musiał tam zajrzeć bo mikrofon leży i się kurzy. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi