Dragolot Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Witam. Wczoraj zderzyłem się z pewnym problemem. Mianowicie złamał mi się czujnik położenia wału korbowego w taki sposób ze część bolca została w dziurze tak, że z niej nie wystaje. Moje pytanie brzmi czy ma ktoś jakiś sposób jak tą złamana część wyjąć. Przyszło mi do głowy zeby wkręcić w ten kawałek plastiku malutki wkręt i ciągnąc za wkręt wyjąć ten ułamany kawałek ale nie wiem czy jest to bezpieczne dla samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Czujnik wału to półksiężyc. Czujnik wałka jest przy czwartej świecy. Pewnie pytanie jego dotyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Obawiam się, że złamałeś mapsensor. Ciężko będzie wyjąć. Jak kiedyś rozwierciłem to w otworze i wyszło. Nawet udało mi się wszystko z otworu wyciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi