gojgien Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 gorkiz, wsadzić w zatrzask odciętą końcówkę z dokupionego pasa, może być z rozbitka. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz8 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Mam pytanie co do automatycznych świateł. Chodzi o taki guzik jak od komputera tylko po drugiej stronie ? Silnik ma być wyłączony ale z kartą w czytniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz8 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Otóż dzisiaj poświęciłem trochę czasu owym Tickom. Problem mam z dwoma z czego jeden połowiczny. Otóż zamykanie okien podwójnym kliknięciem na pilocie. Wszytko gra tylko jest jeden problem działa to tylko na okno kierowcy, pasażera nadal zostaje otwarte. Tak ma być ? Drugi dotyczy automatycznych świateł. Nie jestem do końca pewien czy naciskam właściwą rzecz. Tak wygląda moja lewa manetka. Gdzie naciskać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Powinny się domykać obie szyby. Na powyższym zdjęciu przycisk od automatycznych świateł to ten okrągły na pierwszym planie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz8 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 hmmm. No to mnie zaniepokoiłeś tymi szybami.... Mogę jakoś to samemu naprawić ? Czy do serwisu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 moze szyba nie jest "przyuczona" - na wlaczonym zasilaniu sprobuj kilka sek przytrzymac przycisk domykania danej szyby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 maz8, sprawdź czy prawa szyba jest nauczona zakresu pracy, automatyczne zamykanie nie zadziała, gdy nie ma zakresu w pamięci kompa. o procedurze przyuczania znajdziesz na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fly.high Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 witam, wlasnie kupilem meganke 1,9 dCi z 2004 roku. zainteresowaly mnie posty kilka wyżej, chodzi mi o pasy bezpieczeństwa. u mnie sie kontrolka nie pali jak nie zapne, nie ma tez zadnego sygnalu dzwiekowego. jak to zostalo wylaczone? chcialbym włączyc przypominacz :) wiecie moze jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Tego raczej sie nie wylącza. W instrukcji o tym nie piszą. Może poprzednik zwarł kabelki i już miał przypominacz z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 albo (oby nie) patrząc na poprzednie posty kolegi fly.high, auto jest po przejściach :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fly.high Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 raczej nie bo bylem w serwisie, byl podlaczony pod kompa, wszystko jest ok. świece tylko musze wymienic. mozna jedna? czy trzeba wszystkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 świece zawsze wymieni się wszystkie :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 No chyba że jest to ASO Renault. Oni świecę wymieniają jedną. Tak samo amortyzator. Wiem to z wydruku historii napraw mojego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 świece jedną, amortyzator jeden?? Z oszczędności, a może z głupoty?, nawet dziecko wie że wymienia się wszystkie świece, a amory parami. 8-) 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi