damian2011 Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 (edytowane) Witam ostatnio zauważyłem pod maską rure, która wychodzi spod akumulatora przy wentylatorze. Gdyż nie jestem super znawcą mam pytanie czy do rura od dolotu i ewentualnie nie powinna być gdzieś podłączona ,raczej tak to nie powinno chyba wyglądać Edytowane 26 Listopada 2021 przez damian2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 (edytowane) Tak jak u mnie jest tam podpięty rezonator powietrza. Nie mam jednak wiedzy czy u Ciebie również coś takiego występuje. Może tam również brakować kawałka rury, bo zwykle wlot powietrza jest wyprowadzony z przodu Edytowane 26 Listopada 2021 przez elf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Dolot powietrza do silnika. Brakuje kawałka łączącego ze zderzakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian2011 Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Dziękuję za sugestie a ma ktoś może schemat gdzie to powinno być podłączone ewentualnie gdzie taki schemat można znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Wprawdzie temat o przewodach paliwa, ale masz tam min. rysunek dolotu ... tak myślę https://megane.com.pl/topic/29556-schemat-silnika-a-konkretnie-przewodów-pali/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 To jest ten rysunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi