Xalen11 Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Zrobiłem tak jak pan mówił i nic. Nie wiem co się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Skoro tak to nie nie działa prawidłowo któryś z czujników przy pedale sprzęgła lub czujnik cofania nie pokazuje załączonego biegu do przodu. Działanie czujnika skrzyni biegów odczytasz programem pyren lub pyclip. Sprawdzony sterownik silnika pod kątem występowania błędów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eb832 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 U mnie zero błędów, wszystko śmiga poprawnie, ale za cholerę nie mogę ekoniani włączyć... opcja włączona w liczniku. MIII ph1 1.5 dCi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi