maniek1111 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Sterownik silnika tzn wtrysk? Bo za Chiny ludowe nie mogę znaleźć tego ciśnienia w układzie klimatyzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Wtrysk czyli sterownik silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 No właśnie. Ale nic tam nie ma o ciśnieniu klimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Zazwyczaj jest ale jak nie możesz znaleźć to program zainstaluj program ecutweaker na androida i w zakładce "Can Data" znajdziesz na niebieskim polu parametr D_IH_ACHigh PresureSensor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 No i jestem cały głupi. Ciśnienie wydaje się Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Jest możliwość aby otworzyc na stałe klapkę nawiewu na szybę . Chodzi mi żeby było otwarte jednocześnie na szybę i kratki środkowe, bo teraz jest tu albo tu itrudno o schłodzenie. Megane 3 z klimatronikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi