yoggie Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Witam, mam problem z zapalaniem się światła cofania. Gdy wbije wsteczny swiatla nie zapalaja sie. Probpem ustepuje dopiero w momecie gdy docisne galke zmiany biegu bardziej do tylu i trzymam w tej pozycji - inaczej znowu zgasna. Pytanie czy to wina czujnika czy może coś innego? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 (edytowane) Zredukować luz na linkach od strony wybieraka w kabinie. Edytowane 10 Lipca 2022 przez jabrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 10 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Nie jestem do końca pewien ale wydaje mi się, że luz się redukuje tylko od strony skrzyni biegów. Obstawiam winę czujnika, wymiana tylko na oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi