szmydu Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Cześć, mam problem ze światłami dziennymi. Od kilku dni nie włączają się pomimo, że jest słoneczna pogoda. Pomimo ustawienia na manetce trybu auto cały czas świecą się światła mijania. W nawigacji mam ustawione automatyczne przełączanie podświetlenia dzień/noc i cały czas nawigacja działa w trybie noc. Podłączyłem się do sterowników przy użyciu apki Pyren i mam błąd DF054 (923115) OBWÓD ŚWIATEŁ DZIENNYCH AUTOMATYCZNYCH. Czy to wina czujnika światła w szybie czy też czegoś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Możesz jeszcze sprawdzić czy działają wycieraczki automatyczne, oba układy są pod jednym bezpiecznikiem. W razie czego bezpiecznik od czujnika zmierzchu (3A) jest w kabinie. Ten błąd jest w UPC czy UCH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmydu Opublikowano 18 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Wydaje mi się, że UPC, niżej na liście. Po południu jeszcze sprawdzę. Sprawdziłem i błąd jest w UPC. Po usunięciu błędu wszystko wraca do normy, lecz po jakimś czasie błąd się znowu pojawia. Wygląda jakby coś dobrze nie łączyło. Tylko co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andreee Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Mam podobny problen. Znalazłeś rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi