halas2 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Hej Kojarzy mi się już takie pytanie ale nie jestem w stanie go odkopać. Jak było to proszę o skierowanie lub zaoranie tematu. Byle nie ban:) Pytanie brzmi czy wy też tak macie przy odtwarzaniu muzyki po BT że po odpaleniu auta głośność zawsze wskakuje na 15? Tak ma być/można to zmienić/masz coś zepsute? Radio arkamsys 3D bez navi. Do braku nazw utworów już przywykłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 36 minut temu, halas2 napisał: Tak ma być No tak nie do końca bo 15 to jest max. Jak zostawisz radio ściszone na 6 to po włączeniu też powinno być 6. Też chętnie ten max bym zwiększył do około 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Kojarzę, że chyba było już takie pytanie ale prawdopodobnie bez odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 (edytowane) No nic. Pogrzebie w clipie może coś znajdę. Jak nie to poprostu trzeba z tym żyć:) A głośność da się ustawić do 32. Nie do 15. Przy 15 i odtwarzaniu z Spotify jest dość cicho Edytowane 7 Grudnia 2022 przez halas2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi