marchewka Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Dziś spadł śneig jak jestem w Opolu aktualnie. Generalnie ja tam lubie jak jest śnieg. Może byc zimno itd, ale jak jest śnieg to całkiem inaczej się tą zime odbiera. Jakoś tak przyjemniej według mnie, a ten mróz wcale tak nie doskwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Warszawa, szaro - buro - ponuro, deszczowo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albertrat Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 29.02 śniegu dalej nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 (edytowane) Chełm. Godzina 23.30 koniec przedłużonego lutego a śniegu ani widu ani słychu. Edytowane 29 Lutego 2020 przez aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Można powiedzieć, że w roku 2021 mamy ATAK śniegu i zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Do zimy 78/79 jeszcze trochę brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Tak wyglądała dzisiaj autostrada A1 w rejonie Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 U mnie już biało, niezłe otwarcie patrząc na poprzednie zimy. Temperatura plusowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 A zimówek brak Wczoraj cały dzień deszcz a dziś chmurnie, ale bez białego puchu i tak jeszcze trochę może pozostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 U mnie wczoraj srogo posypało, dzisiaj topnieje to co leży i znowu zaczyna padać. Kurde, wracają dawne zimy? W listopadzie śnieg, no kto by się spodziewał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 U mnie znowu sypie, czyli normalna zima w pełni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 W nocy sypnęło. Myślałem, że zaraz zniknie, bo na plusie, ale o dziwo co nieco się utrzymało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 U mnie w tej chwili ani grama śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Poprószyło, lekko zabieliło i na razie tyle. - 1 na zewnątrz to może do rana utrzyma się. Oczywiście lubelskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Od rana nierówna walka ze śniegiem. Miejscami około 30 cm. Łopata stała kilka dobrych lat nieużywana i w końcu zaczęła zwracać koszty zakupu. Ponoć ma sypać do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi