sylwekdm Opublikowano 14 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 2 godziny temu, gralpag napisał(a): Należy dokonać aktualizacji np. do 3.3.16.98x. Tak. 2 godziny temu, gralpag napisał(a): zachowam Zachowasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilK Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Witam, czy mógłby ktoś odświeżyć informację jak usunąć mapy z R-linka ? nie mogę wgrać nowych tych 2023.06 (wersja 4GB) bo wyświetla komunikat że za mało miejsca na urządzeniu i jest tylko ok, przejrzałem całe menu i nie znalazłem opcji aby usunąć zbędne dla mnie mapy (potrzebuje tylko Polskę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Część wszystkim, To miejsce to ostatnia deska ratunku zanim udam się do salonu. Chciałem uaktualnić RLink. Zależało mi na CarPlay, i chciałem zaktualizować mapy. Mialem stara wersje 2.xxx. Po tym co teraz widzę wiem, ze popełniłem duży błąd, bo zainstalowałem od razu wersje 9.xxx. Aktualnie wygląda to tak: Wersja oprogramowania - 9.0.34.616 Wersja oprogramowania startowego 4992 Nawigacja - 9.12.178.756131 Jak zainstalowałem ten update to myślałem ze wszystko wygląda ok. Zmieniłem w developer mode ustawienia na CarPlay. Wtedy zobaczyłem co się stało z całym RLink... -nawigacja nie działa -system parkowania mnie działa ( świeci się kontrolka check-engine i jest informacja skontroluj system parkowania ) - czujniki martwa strefa nie działają - radio i muzyka nie działa ( mam na myśli dźwięk ) do tego przyciski od zwiększania i zmniejszania głośności nie działają - przycisk ECO nie działa -nie wyświetla się temp i pokazuje tylko F zamiar C -nie pokazuje temp klimatyzacji po obu stronach w ogóle to klimatyzacja robi co chce co nie nacisnę zaraz się wyłącza jak chce włączyć to się wyłącza i na odwrót Nie wygląda to dobrze. Prawdopodobnie rozwaliłem cały system tym przeskokiem aktualizacji. Sam RLink działa i mogę się po nim poruszać ale reszta tak jak opisałem. Już myślę nad data wizyty w salonie i $$$$$$$$ ale pomyślałem ze zajrzę tutaj. Z tego co przeczytałem to jest kilka osób które się na tym zna i może będzie mogło mi pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin001 Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Czy ktoś pomoże w aktualizacji systemu 7.0.24.161 na nowysz 😉 jak to przeprowadzić krok po kroku 😉 I aktualizacje map jest eraz taka 9.12.138.703531 i też krok po kroku jak to zrobić;) I czy jest też jakas możliwość sprawdzenia co mogę odblokować w ukrytych opcjach w aucie? Jest jakaś aplikacja albo program ? Bo wiem że w grupie VAg jest aplikacja i można sobie wszystko.tam odblokować tyle że jest płatna. Chyba ze jest ktoś z Rzeszowa i ogarnie mi to 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawik91 Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Witam Wszystkich. Czy mógłbym prosić o skrypt do mojego radia ? Wersja oprogramowania 3.3.16.986 Oprogramowanie startowe. 5376 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 W dniu 4.08.2024 o 15:01, slawik91 napisał(a): Wersja oprogramowania 3.3.16.986 TU 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkaban Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2024 (edytowane) Hej a cała EU masz? Bo w tej wersji 4gb nie ma Chorwacji a chciałem skorzystać Edytowane 20 Sierpnia 2024 przez bigkaban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqar Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2025 (edytowane) Dzień dobry, Mam 3.3.16.941 w wersji 5376. Wersja mapy 9.12.133.675708. Chce wgrać najnowsze mapy. Podrzuci ktoś linka? Znalazłem na hiszpańskiej stronie: https://mega.nz/folder/O9smmAID#zgRwbTzyYEGaF2-Kcv_JVA Będą dobre? Mam wcześniej zaktualizować "mm2014_upgrade_igo_3316940_gz.zip" ? Edytowane 23 Kwietnia 2025 przez luqar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2025 59 minut temu, luqar napisał(a): Znalazłem na hiszpańskiej stronie: Tylko 4 gb - to zapewne Europa Zachodnia tylko. Tu masz całą najnowszą Europę: Europa 2024.12 Godzinę temu, luqar napisał(a): zaktualizować "mm2014_upgrade Jak wcześniej tego nie robiłeś, to do nieoficjalnych map tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqar Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Godzinę temu, sylwekdm napisał(a): Tu masz całą najnowszą Europę: A mogę prosić tylko 4GB z Polską mapą? Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2025 4 godziny temu, luqar napisał(a): tylko 4GB z Polską mapą? Nie widziałem takowej. Jest sama najnowsza Polska. Na wygrywałem 8 GB, po wcześniejszym czyszczeniu R-Linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqar Opublikowano 1 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2025 (edytowane) Proszę o aktualne najnowsze mapy z Europą środkową (z Polską), te co zajmują ok. 4GB Edytowane 1 Maja 2025 przez luqar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 27 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2025 (edytowane) Cześć. Masz świeżą paczkę radarów ? Jak wyczyścić R-Linka ? Europa 2024.12 za duża. Wcześniej wgrywałem paczkę 8Gb i bez problemów. Teraz brak wystarczającej pamięci. Edytowane 7 Lipca 2025 przez lufa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqar Opublikowano 12 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2025 Tu masz instrukcję, jak usunąć zbędne mapy. Instrukcja usuwania map z pamięci R-link 2.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi