Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hosse Opublikowano 3 Lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Witam, Wymieniłem obudowę kluczyka Megane 4. Może Wam się przydać więc udostępniam filmik z tego procesu. W razie pytań, pomogę... 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 A która MIV ma taki kluczyk ❓❓❓❓ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Godzinę temu, MarcinDe napisał: która Bieda edyszyn, bez hand free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosse Opublikowano 5 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Tak, tak jak napisał @sylwekdm kluczyk pochodzi z Megane 4 w wersji bieda edyszyn 1.6 Sce. Łatwa wymiana, koszt kluczyka 60 zl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 O kurczę, to ja myślałem że każda MIV jest z HF. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Były też takie wersje co miały koła i kierownicę. Czyli bez: podłokietnika, nawet małe tabletu nie było, manualny ręczny, ale za to wszystkie miały klimę. Te tańsze wersje łatwo rozpoznać po przednich reflektorach - dzienne nie mają kształtu C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 NO to ja wiem, tylko myślałem że te golasy miały HF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi