undercover20 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Cześć, Ktoś miał okazję spojrzeć na to auto? https://olx.pl/d/oferta/renault-megane-2-0-turbo-gt-CID5-IDSFRPX.html Cena, jak na GT220, bardzo atrakcyjna i zastanawiam się czy nie odpuścić sobie polifta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refild Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 GT220 , jak nie bity to brałbym jak Reksio szynkę. A tak serio, Radom , tam cawaniaków handlarzy więcej niż kobiet na targu handlujących warzywami. Wziąłbym pod uwagę skąd auto , jak długo było w rękach sprzedawcy i dobrze sprawdził miernikiem i na SKP od dołu. Cena jest jaka jest brak xenonu, brzydkie felgi 204 tys km ale to lekkie dotarcie silnika. Od razu o rozrząd zapytaj bo może trzeba wymienić a to już ok 2 tys. kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 GT220 jest super; - zawieszenie bardziej twarde niż GT180, - silnik montowany to F4R 874, - w serii ma 230 ~240 KM, - silnik ten sam co w RS-ach, - programem robisz ok; 300 KM i 440 Nm - na seryjnych gratach, Bardzo ważne, żeby nie kupić zajechanego egzemplarza; - można bez remontu zrobić ok;700.000 km przebiegu, - najbardziej udany silnik reno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undercover20 Opublikowano 7 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 5 godzin temu, Refild napisał: GT220 , jak nie bity to brałbym jak Reksio szynkę. A tak serio, Radom , tam cawaniaków handlarzy więcej niż kobiet na targu handlujących warzywami. Wziąłbym pod uwagę skąd auto , jak długo było w rękach sprzedawcy i dobrze sprawdził miernikiem i na SKP od dołu. Cena jest jaka jest brak xenonu, brzydkie felgi 204 tys km ale to lekkie dotarcie silnika. Od razu o rozrząd zapytaj bo może trzeba wymienić a to już ok 2 tys. kosztuje. Nie jest to Śląsk, ale kawałek do Radomia i tak mam co trochę mnie hamuje przed wycieczką w nieznane, tym bardziej, że cena podejrzanie niska. Wiadomo, wywiad i trzepanie jak najbardziej wskazane. Właśnie ten brak Xenonu i felgi trochę kłują w oczy. Przebieg mi niestraszny - dla mnie to tylko liczba. Byle buda był zdrowa, mechanikę zrobię sobie sam także tutaj prę stów na rozrząd mnie nie zaboli. Chyba przedzwonię z ciekawości, może sprzedający będzie wylewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Brak oznaczeń na klapie, felgi podmienione, cena podejrzanie niska. Pytanie jak bardzo była rozbita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refild Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Kupił to ktoś od Nas ? bo nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi