HaBr93 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Witam wszystkich, znalazłem ostatnio nie podłączony przewód zaraz przy skrzynce akumulatora. Co powinnio do niego być podłączone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Przewód do czujnika zamknięcia maski. Czujnik umieszczony jest w zamku maski gdy ten zamek jest wyposażony w taki czujnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaBr93 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwazero Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 podbije temat też mam taką wtyczkę i pytanie co da gdy kupi się zamek pod wtyczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 (edytowane) Po co Ci zamek. Czujnik do zamka sobie kup jak tak koniecznie chcesz. Edytowane 13 Stycznia 2024 przez elf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwazero Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 AA to osobno,można dokupić czy jakieś sztukowanie? tak pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Jak nie masz alarmu fabrycznego to do czego ma służyć zamek maski z czujnikiem? Gdzie go podłączysz oprócz tego wystającego kabla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwazero Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 ok dzięki bo myślałem,że jak kupie taki zamek to tylko wtyczkę podepnę i alarm aktywuje hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_K Opublikowano 23 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 Jak masz system start stop, to ta wtyczka jest podłączona do zamka, w momencie otwarcia maski, system nie gasi silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 11 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2025 W dniu 13.01.2024 o 22:19, aniewa napisał(a): Jak nie masz alarmu fabrycznego to do czego ma służyć zamek maski z czujnikiem? Czy fakt posiadania fabrycznego alarmu powinien oznaczać, że zamek maski powinien posiadać fabrycznie taki czujnik? Pytam, bo dziś ja we Fluence, gdzie jest alarm fabryczny, zauważyłem, że to gniazdo jest puste i zastanawiałem się, co ma się tam znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi