kaziu0901 Opublikowano 27 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Ciśnienie jest 8.5 bara przy pracujacej nie chłodzącej klimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Przy jakiej temperaturze zewnętrznej? Ciekawi mnie jak odczyt z czujnika się pokrywa z odczytem z manometru na stronie wysokiego ciśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Jak dla mnie przy obecnej temperaturze zewnętrznej trochę za niskie to ciśnienie. Przy pracującej sprężarce powinno być przynajmniej 13 bar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Dlatego zapytałem o temperaturę otoczenia. Odczyt mógł być rano. jeżeli ma być uszkodzony czujnik to względem podpiętego manometru powinno być przekłamanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu0901 Opublikowano 29 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 (edytowane) JTo tak mierzone dziś o12. Temp zewn.28stopni Temp wewn.33stopnie Temp parownika 12stopni Cisnienie14.40. Powietrze z nawiewów okolo12stopni. Jak przestaje chłodzic ciśnienie spada do8.50 Temp parownika wzrasta do 32.80 Temp wewn 34 Temp zew 26 Edytowane 29 Września 2023 przez kaziu0901 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu0901 Opublikowano 2 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 Czy można znaleźć jaki czujnik ciśnienia klimy jest do auta przed zdjęciem zderzaka? Bo są dwa rodzaje z okrągłą i płaska kostką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi