dwazero Opublikowano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Panowie może ktoś mi podpowie bo dzisiaj dopiero pierwszy raz udało mi się znalezc w pyrenie temperaturę silnika i przejrzałem wszystko co piszę tam i tak dlaczego wartość spalania stukowego jest na czwartym cylindrze najmniejsza a na pierwszym o połowę większa? świece oe renault i cewki oe renault zrobione na nich około 150km tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Nie szukaj na siłę dziury w całym, czujnik umieszczony jest bliżej cylindra 1 i 2 i dlatego na nich występuje większa wartość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwazero Opublikowano 10 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 OK dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 W dniu 10.12.2023 o 20:32, aniewa napisał: czujnik umieszczony jest bliżej cylindra 1 i 2 i dlatego na nich występuje większa wartość. Jak to się ma do wartości; - Zmienna faza błąd - Megane 3 2.0 tce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi