rafalglowa Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Witam wszystkich. Mechanik stwierdził że mam do wymiany parownik, a podobno nie da się kupić samego, Poradzcie jak ugryśc ten temat, Dzwoniłem do sklepu z częściami i doradzono mi żeby kupić cały używany mieszalnik, ta to chyba śię nazywa. Gdzię takie coś moge kupić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRbociek Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 OLX Mieszalnik Powietrza MEGANE IIII Tylko wymień cały mieszalnik. Nawet nie próbuj tego rozkręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej92 Opublikowano 10 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Panowie pytanie, na serwisie klimy wykryli dwie nieszczelność jedna na chłodnicy druga to parownik. Cena nowego zwala z nóg. Po vinie wychodzi taki numer katalogowy 271207823R. Czy jak kupię używke to mogę szukać o innych numerach czy muszę typowo z takim numerem jaki ja mam? Połączyłem z istniejącym tematem. aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 A po co używkę ? Będzie w podobnym stanie jak twój Szukaj nowego ale zamiennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej92 Opublikowano 11 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 1 godzinę temu, Prezes napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Masz jakiś namiar na zamienniki, bo wszędzie, gdzie dzwonie to brak części, zostaje tylko aso a tam kwota koło 6k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 11 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 Wielokrotnie było pisane, że sam parownik nie występuje jako część zamienna. Kupujesz albo nową kompletną nagrzewnicę albo używaną. Numer części który podałeś to cały kompletny zespół ogrzewania. Nie sądzę by ktoś robił takie zamienniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej92 Opublikowano 11 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 (edytowane) Dlatego się zapytalem czy mogę kupić jakąś uzywke o innych numerach bo widzę że są różne i przykładowo czy będzie pasowała z numerami np. 272700001R albo jeszcze innych O to mi tylko chodzi. Mam już doświadczenie z poprzednim autem że nie mogłem kupić innej części o innych numerach bo inaczej były otwory lub inaczej było coś rozmieszczone. Zamiennik też jest praktycznie niedostępny, chyba że w hurtowniach nie umieją szukać Edytowane 11 Lipca 2024 przez andrzej92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi