tome Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Dzięki Panowie, Teraz pytanie jak mam sprawdzić czy rzeczywiście nie wejdą te 15' przez te tarcze?:()ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_t Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) Ja miałem tarcze z przodu 280 i na to stalowe 15 wchodziły bez problemu. Na 100% nie jestem pewien czy alu by podeszło, ale jak kupowałem felgi to mi alu też proponowali, felgi kupowałem w ASO. W sumie to zawsze możesz przedzwonić do ASO żeby się upwenić. BTW - u mamy, Megan III, tarcze 280 - na zimę Alu 15 pasują bez najmniejszego problemu. Edytowane 27 Października 2012 przez mr_t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tome Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Fajnie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcineek85 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Witam , co sądzicie o oponach Meteor Winter 205-55-16.? Ja nigdy się z takowymi nie spotkałem, a i w internecie nie wiele o nich jest napisane.Może ktoś z Was miał okazje je użytkować?. Mam okazje kupić nowe opony za niewielkie pieniądze, wiem że na oponach nie powinno się oszczędzać ale obecnie mały kryzys finansowy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freak1 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Niska cena niska jakość. Odpuść sobie i kup coś normalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 No to ja dodam od Siebie kupiona Bridgestone Blizzak LM-32 195/65 R15. Zrobiona 2000km co prawda bez śniegu. Cena wyszło mnie koło 800 zł. Opona wykonana we Francji. Po suchym asfalcie nie pływa nie szumi przy 90km/h bieżnik dość agresywny dwa znaczniki 1.6mm i 4mm. Na mokrym w tak jak letnie nie wykazuje poślizgów i normalnie hamowanie bez abs. Potem powiem jak na śniegu bo w tym tygodniu w górach powinno popadać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grom91 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 (edytowane) witam czy ktoś może użytkuje opony bridgestone blizzak lm 32 lub pirelli snow control III ??? jakie ma o nich zdanie? pytam się bo noszę sięz zamiarem zakupu do megane. Dziękuję serdecznie za odpowiedź Edytowane 26 Grudnia 2012 przez grom91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin87GD Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Koledzy jako, że czeka mnie zakup zimówek zaczynam się powoli rozglądać mam parę typów jednak sam do końca nie wiem, które opony wybrać. Co sądzicie o : 1. Dębica Frigo 2 2. Barum Polaris 3 3. Kelly Winter ST 4. Kormoran Snowpro Według was najlepszym wyborem będą? Nie ukrywam, że chciałbym znaleźć złoty środek pomiędzy ceną a jakością czasem jest to ciężko pogodzić, ale może w tym przypadku to się uda. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Nie ukrywam, że chciałbym znaleźć złoty środek pomiędzy ceną a jakością W takim razie dodaj do zestawienia Sava Eskimo S3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin87GD Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Cięcie Dzięki, miałeś styczność z ta oponą? Regulamin pkt. 5.13 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Miałem w dwóch poprzednich samochodach. Byłem bardzo zadowolony. Przy czym w obu przypadkach były to opony w mniejszym rozmiarze niż ten do MII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los_Dawidos Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 A miał może ktoś z was styczność z oponami Continental ContiWinterContact TS850? W tamtym roku kupiłem dwa nowe Bridgestone'y Blizzak LM-32 i teraz potrzebuje kupić kolejne dwie, tylko nie wiem na które się zdecydować. Czy dokupić dwie takie same opony czy może jednak te Conti, które mają bardzo dobre opinie w internecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszM Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Dokup 2 Bridgestone i bedziesz miał 4 takie same... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Mam te Conti od poprzedniego sezonu, bardzo dobre. W Twoim przypadku lepiej kupić do kompletu Bridgestone'y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los_Dawidos Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Czyli nie ma sensu się bawić w inny przód, inny tył? Początkowo, po zakupie dwóch opon w tamtym roku miałem taki plan, żeby dokupić kolejne dwa Bridgestone'y do kompletu, ale jak niedawno zacząłem przeglądać ceny to wyszły mniej więcej podobnie jak Continentale (parę złotych różnicy w którąś ze stron było). Dodatkowo jeszcze jakiś czas temu jeszcze znalazłem jakąś starą gazetę z tamtego roku z testem zimówek i Conti były chyba na pierwszym miejscu dlatego też zacząłem je brać pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi