bronius Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 akurat sesja się skończy to flaszki przyjdą do nicponia i kolejnego usera stracimy bo się zapije chłopak :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 ja tam na trzeźwo bym nie wyciął, nożyczki by sie trzęsły :) :) a na poważnie chłop warty wlaszki i trzeba o tym pomyśleć jak naklejki dojdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 na 9 stronie heh... fajnie ale niektorzy maja inne ustawienia :) dla nich wygodniejsze i w tym temacie ledwo sie 6. str zaczyna ;P predzej skutkuje podawanie linka do postu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Ej, nie rozpijajcie chlopaka przed wysylka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Po też, bo inni (kolejka się ustawia) się nie doczekają ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Ja proponuję aby całe forum zrzuciło się na flaszki dla nicponia, a my mu tutaj pomożemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 hehe hadson dobry plan i nawet nie daleko siebie miaszkami bo ja koło stadionu cracovi ;-) przy błoniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 to co? to KR sie ustawi po odbior wlepek? moze piatek po poludniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 ja mam cały piątek wolny oprocz wieczoru wiec mi pasuje mam nadzieje ze jutro wreszcie dojda te naklejki i ze poczta polska mnie nie okradła :evil: bo bardzo dziwne jest to ze jeszcze ich nie ma :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 luzik... priorytety ida do tygodnia z sosnowca do krakowa szedl tylko 5 dni :) z gdanska do krakowa paczka prio szla tylko 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Mini zlocik - Super. Ja tam jestem ostatnio prawie codziennie. Ale na 8 kółkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 no czyli naklejki doszły :P wiec układam je, moja dziewczyna bedzie pisała adresy i moze jakos to pojdzie ;-) naklejki ktore doszły teraz maja niespodzianke poniewaz mama kazała pracownikom je obrac i nakleic folie tranferową :P wiec tylko naklejac. wczesniejszą ture trzeba sobie obrac samemu ale to nie takie trudne. bierzemy cyrkiel i najlepiej dac to obrac kobiecie bo jest bardziej delikatna :) nastepie po ładnym obraniu idziemy z naklejkami do jakiejs firmy reklamowej zeby nakleili folie transferowa(do przeniesienia) zrobia to za darmo bo to mały kawałeczek lub sklepu z folią, czyscimy szybe denaturatem lub benzyną ekstrakcyjna zeby odtłuscic i naklejamy na szybe ma sie trzymac jak diabli kurcze chyba jednak ja bede musiał pisac adresy :-( aha i zdarzaja sie bonusy o jedną czy dwie naklejki bo przez pomylke mi sie paru osobom tak zrobiło ;) ;) Hadson DrNO Vivaldi wasze odlozylem na bok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 ma sie trzymac jak diabli Spoko. Jeśli będzie odłazić to wyślę Ci dażdą literkę oddzielnie za pobraniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Teraz to sie prezentuja !! :) Ale przypuszczam że miejsce nalepki bedzie kolejnym gdzie z karcherem bedę sie musiał obchodzić delikatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 nieźle sie to prezentuje.... piok;klej od srodka...ja tak chyba zrobie bo potem nie chce zawracac du.. nicponiowi ze mi sie naklejka popsuła i musi mi wysłac nową, bo chłopaka chyba szlak trafi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi