nicpon Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 naklejki sa juz w drodze wszystko wysłałem dzisiaj, ale to co sie znaczków nakleiłem hehe :) :) :-P :P :-o ;-) a najlepsze w tym wszystkim jest to ze zapomniałem sobie zrobic nakleiki hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Dzięki serdeczne nicpon, szacuneczek. Teraz oczekuję z niecierpliwością naklejeczek, idę wypucować autko. 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 A ja jakbym chciał także naklejke to co mam zrobic? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 czekać na następną turę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymekj Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 witam jak by była druga tura naklejek to też się pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 myślę, że z drugą turą pójdzie szybciej niż z pierwszą (ok. 4 miesięcy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 bronius ale to juz chyba Ciebie nie dotyczy. Poza tym, widze ze do czasu realizacji I tury wziales dodatkowo zakup domeny i wybor projektu. Nie wiem co sie stalo z Easy'm, to bylo glowna przyczyna rozciagniecia realizacji. Teraz przyszlosciowo, na chwile obecna nie przewiduje II tury naklejek z nickiem. Najlepszym i najbardziej praktycznym rozwiazaniem bedzie wykonanie z gory, pewnej liczby naklejek bez nicka, ktore beda wysylane na biezaco po zlozeniu zamowienia i dokonaniu wplaty. Ubiegajac kolejna pytania o II ture, jesli sie rozpocznie pojawi sie stosowna informacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Najlepszym i najbardziej praktycznym rozwiazaniem bedzie wykonanie z gory, pewnej liczby naklejek bez nicka, ktore beda wysylane na biezaco po zlozeniu zamowienia i dokonaniu wplatyto jest dobry pomysł byle tylko logo klubu było dostatecznie duże i rozpoznawalne z daleka ps. może z tymi 4 miechami przesadziłem, ale bardziej biorę na żarty ten czas realizacji :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Jest to zdecydowanie najbardziej praktyczny pomysl To na razie wszystko jesli chodzi o temat II tury zamówień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 a co do pierwszej: TADA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 No to jeszcze ja się pochwalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Najlepszym i najbardziej praktycznym rozwiazaniem bedzie wykonanie z gory, pewnej liczby naklejek bez nicka, ktore beda wysylane na biezaco po zlozeniu zamowienia i dokonaniu wplaty. Tak właśnie kiedyś proponowałem, zamin wykrystalizował się projekt. Ale zostałem zakrzyczany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Widać słabo krzyczałeś ;-) Ale na błędach się uczymy i słuszne wnioski wyciągnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Inni krzyczeli głośniej I było ich więcej. Jak śpiewał Grzegorz Halama: "Ja wiedziałem, że tak bedzie." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir-Gutek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Czy ktos z wrocka dostal juz naklejke ? U mnie na Sępolnie listonosz nic jeszcze nie dostarczył. Czy naklejki zostały wysłane priorytetem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi