aston76 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zamówiony filtr do klimy. Jutro odbiór i montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Sprawiłem Clio nowy akumulator z Bosha :-P A i zrobiłem podświetlenie tylnej rejestracji w Clio, dane zamiast zwykłej żarówki diody białe :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 zatankowałem do pełna za całe 220zł + zamówiłem nagrzewnice bo zimno jednak w aucie (całe 90zł) - tylko teraz ją wymienić :P Przed świętam umyłem autko i lakier ze zderzaka odszedł (słupka żona nie zauwazyła) będzie trzeba pomalować na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 W S II, zdemontowana tapicerka drzwi wróciła na swoje miejsce z nową roletką. No i w końcu, po 10 dniach dojechały zakupione do niego alusy. Kurierzy z KOLPORTER-a zdobyli mistrzostwo świata i okolic. :-) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Meganka dostała nowa ramkę na tablice rejestracyjną :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Wymieniony czujnik świateł cofania Przetoczone tarcze hamulcowe z przodu + wymienione klocki. Można śmigać bez obaw o hamulce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Wymieniłem uszczelkę pod głowicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zamówiłem do Cichociemnego komplet wycieraczek od sprawdzonego sprzedawcy: przód jakieś chinskie zamienniki (ponoć niezłe-spróbujemy, zobaczymy-jak się nie sprawdzą to więcej nie kupię) oraz tylna Valeo (zobaczymy ile wytrzyma). Teraz pozostaje poczekac na przesyłkę, ale podejrzewam że w poniedziałek dotrze-gość jest bardzo słowny, teraz wszystko w rękach przewoźnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Kupiłem nową obudowę kluczyka do Megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zatankowana Vervą do pełna. Wymyta w myjni ,odkurzona suszy się w garażu. Do umycia jeszcze dywaniki. W Nowy Rok czystym autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Dziś została umyta z soli i innego wszelkiego brudu, zatankowana za 250zł DiselGold oraz pospacerowała po centrum miasta. w podziękowaniu jej licznik się przekrecił na piekną liczbę 130tyś (zdjęcie o opisie auta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Wywaliłem śnieg ze środka auta. Teraz czas natłuc rodzinkę, że jak do %^$#)&$ otwierają okna to mają je solidnie zamykać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ustaliłem sceniolowi II termin przeglądu w ASO, po 120 tys. km. Jutro, godź 12:00 Automentel Centrum Wodzisław śl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wymieniłem nagrzewnice (nareszcie jest ciepło) czekam mnie jeszcze wymiana żarówki lampy prawej + demontaż boczka drzwi przednich lewych w celu sprawdzenia co z moją szybą... warunki pogodowe są zajebiste więc chyba zostanie czwartek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Tak wiec sceniol II zaliczył dziś pierwszą wizytę w ASO w Polsce. (nie licząc tej sprawdzającej, przed zakupem) Jeszcze tak drogiego oleju, filtrów i uszczelki pod korek spustowy nie kupowałem. Jednakże podsumowując, warto było, by w razie czego wiedziano, że dane auto jest na terenie naszego kraju a nie gdzieś w Świecie. Stan techniczny bez zastrzeżeń, świadectwo kontroli z pustymi polami w sektorze czerwonym, pomarańczowym i uwagach. Poza tym, oddano umyte i prawie wysuszone. (trochę za szybko się pojawiłem po telefonie z informacją, że można odebrać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi