slawskip Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 wymieniłem świece żarowe na nowe oraz filtr powietrza na wkładkę K&N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Grandziol dostał nowe dywaniki ze swoim imieniem, a przy okazji został umyty i wysprzątany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 W Megi wszystko sprawdzone, jutro jeszcze zostanie umyta i kierunek Szwajcaria, 1600 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Oba autka umyte i wysprzątane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3bian Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 kolejne przywracanie blasku mojej megi: - naprawiona klapa tylnia (wymieniona uszczelka wiązki. koszt ok 30zł) - naprawiona tylna szyba (koszt 0 zł) nie udało mi się rozebrac tylnej klamki, ale nastepnym razem wezme dobrą lampe i wymienie mikrowłączniki na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zatankowane 30l Vervy. Wcześniej krótka przejażdżka 30minutowa aby autko trochę rozruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Umyte, nawoskowane, zatankowane do pełna i gotowe do trasy w weekend ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Okryłem auto przed zapowiadanym gradem, ale tym razem skończyło się tylko na deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max153 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Klima nabita i wkońcu chłodzi jak trzeba. Po paru minutach czuje się jak w lodówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Wymienione żarówki H7 na białe plus białe diody postojowe.Efekt zobaczę wieczorem;) Mechanik poleciał mega w kulki,więc sam musiałem wymieniać,ręce całe posiniaczone jakby mnie ktoś chłostał batem,ale zaoszczędziłem 30zł. Edytowane 13 Czerwca 2013 przez damian_opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Przygotowania do wyjazdu do Chorwacji. Nabita klima wymieniony filtr kabiny, wymienione klocki hamulcowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Megan 1 otrzymał dodatkową masę silnika (z głowicy na podłużnice przewodem 1cm2), nową blede, lampkę oświetlenia tablicy (oczywiście led), oraz ramkę, nowe mocowania lewej przedniej lampy, starym się przegniło i lampa latała jak chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) wymieniono UCH bo tamten okazał spalony i procesor spalony. I no lusterko prawe wymienione na sprawny:) Zaznaczone na czerwono co było spalone: Wymieniony wkład na nowy zamiennik: Dodam że oryginalny dużo oszczędzano gdy druty są tak cienkie o grubości włosa te wtyczki i bardzo łatwo tam urywać. Edytowane 14 Czerwca 2013 przez airbites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 zatankowałem do pełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Witam. Parę dni temu byłem we Wrocławiu w firmie Jetronic i zrobiłem modyfikacje silnika. Renault Grand Scenic III 2010r 2,0cdi aut. fabrycznie 150 KM Na hamowni przed modyfikacją 144 konie 320Nm Po modyfikacji następujące wyniki po hamowni:prawie 180 KM i 419Nm w przedziale 2000-3000 obrotów. Daję rade.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi