Łysy__ Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Szczeniak dostał ubezpieczenie, mycie i woskowanie na gorąco plus pół baku PB i do pełna LPG :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 odkurzona, jutro będzie lać, więc w niedziele będzie miała mycie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zalana pod korek. Jakoś wcisnąłem 60 l :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 również zalana do pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 ,Oczyszczone podwozie,zlokalizowane pęknięcia i ubytki zabezpieczenia antykorozyjnego-uzupełnione,wyczyszczone , pomalowane i zabezpieczone zawieszenie tylne,wymieniony orczyk od hamulca ręcznego,nowe linki,Zregenerowane zaciski-nareszcie tył będzie hamował jak trzeba, i nożny i ręczny-przy ostatnim przeglądzie dałem słowo Panu diagnoście , że zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D-M Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Przegląd po roku, wymiana filtra kabiny. Zużycie klocków po roku - 10% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Wymieniona dziś swiece zapłonowe, filtr paliwa, filtr powietrza i filtr kabinowy. Poi wymianie wszystkiego auto dwa razy nie mógł odpalić i dopiero za trzecim razem odpalił. <><><><><><><><><><><> A i chciałem wyczyścić przepustnicę ale była czysta. <><><><><><><><><><><> A jutro zdejmę tlumik dolotu przy akumulatorze czy cos tam nei ma syfu. O ile mi się uda bo nie wiem jak za to brać? Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 19 Sierpnia 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Megan 1: Zmienione rurki hamulcowe tylne (te które są na belce), cylinderki (ciekły...) przegląd tylnych hamulców (przeszlifofane szczęki oraz wszystko dokładnie wymyte), świerzy płyn DOT4 w układzie teraz hantel działa jak ma :!: Założone kierunki typu Clear Dymione z diodą led 3 chipwoą 1.5W pomarańwowa. Zamówione 4 koronki ABS czujnik lewy tylny w ciągłym poszukiwaniu. Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez Merkaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 umyta i nawoskowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Megan 2: założone nowe żaróweczki do migaczy w błotnikach (dioda led 3 chipwoa 1.5W pomarańwowa, osłona pod chłodnice klimy, mycie oraz zamówiny lewy próg i błotnik tył niedługo wizyta u blachcarza, kupione 5.5kg baranka w 3 wiadrach z pistoletem (zrobi się konserwe na zimie), posdzukiwanie dobrego preparatu do zabezpieczenia profili zamkniętych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zamówiłem nowy akumulator :) Może zimą nie będę już musiał latać z prostownikiem, choć te nowe akumulatory są coraz gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jako, że ja nie w formie to poszła na myjnię i dostała z woskowaniem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Scenic naprawiona klima, jeden oring przy chłodnicy puścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norskee Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 wymieniony klakson(poprzedni się spalił albo co) i w połowie impulstor, bo utknął w pół drogi i ani go wcisnąć dalej ani wyciągnąć (przez te dziadowskie noski w zamiennikach) wróci czucie w palcach i idę walczyć z tym dalej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Czarny: wymieniony olej, filtr oleju, powietrza, paliwa. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi