pbet Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Trochę cieplej i nic nie pada więc Renia odzyskała blask na myjni Komplecik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Jutro sobota, więc auto odpocznie w garażu => zostało porządnie umyte Wreszcie wygląda jak czarne, a soczewki oświetlają drogę Tu dowód: Szczególne pochwały dla chłopaków z myjni na Ruczaju za felgi (chapeau bas, bo godzinę wcześniej wyglądały na czarne ): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Podładowałem jej bateryjkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) Tydzień dobroci dla moich samochodów Megane III otrzymało wczoraj nową tylną wycieraczkę od OEM do Renault (nie kupię już nigdy Bosha na Allegro - chyba trafiłem na jakieś podróby!). Natomiast Megane II otrzymało przed chwilą nowiutki akumulator 70 Ah od Norauto (niby od Varty). DW: stary, oryginalny 9,5-letni, wskazywał null przy pomiarze przed wymianą. Edytowane 18 Lutego 2018 przez konwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtweety1 Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Wymiana oleju,filtr oleju, filtr powietrza, filtr pyłkowy, wymiana żaróweczki podświetlenie nawiewu, wymiana żarówki H7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Wymiana tarcz, klocki, linka ręcznego- samodzielnie, u fachowca- diagnostyka silnika, wymiana sondy, adaptacja, serwis na ul.Kosocickiej- polecam. Auto jeżdziło dobrze, ale teraz jeszcze lepiej. Przegląd przeszedł śpiewająco, spaliny na poziomie nowego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr35is Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) Kupno nowych opon letnich 17, renowacja felg, wymiana sprężyn i polerowanie reflektorów Edytowane 21 Lutego 2018 przez kr35is Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) Wprawdzie nie dziś a wczoraj, Megi dostała świeży płyn hamulcowy po ponad 5 latach użytkowania poprzedniego i przejechaniu 43 000 km, a w poniedziałek dostanie nowe łożyska McPhersonów i końcówki drążków kierowniczych Edytowane 2 Marca 2018 przez prezes72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bziku123 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 wymycie felg połysk zima czarny bo z kurzu troszkę uwalone, dziś 1 wizyta na myjni od odbioru autka 2 tygodnie temu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Łoo matko... umyłem na bezdotykówce i migiem do garażu pod ziemią Ale pozbyłem się tej białej dekoracji na aucie Ale dzisiaj przynajmniej ciepło jest: li tylko -6 st. C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karek_7 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Dziś moja Meganka dostała ciemne szyby. Warszawski garaż. Polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek3 Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Dnia 16.03.2018 o 22:21, karek_7 napisał: Nie papuguj. Te klamki to nakładki czy taki ładny kolor pod bagażnik był w komplecie? REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karek_7 Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Wszystko w oryginale. Tak wychodziła ta wersja z fabryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Dziś dałem swojej Megi odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karads Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 moja została umyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi