woker30 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) Zamontowałem do mojej megane II oryginalną zmieniarkę na 6 płyt, w miejsce półeczki pod radiem i podłączyłem .Wszystko działa super. Edytowane 24 Stycznia 2017 przez woker30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forestce Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Kupione dywaniki gumowe oraz pierwsze posty na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Umyłem wczoraj, ponieważ była strasznie "zasolona". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SiDoR_ Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Oddałem autko do mechanika, aby zdiagnozował stuki i puki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Wykupiłem OC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Przemyta z soli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Sceniola drugiego, zwanego również TB keszoSCENICus-em , także wczoraj dokładnie umyłem korzystając z dodatnich temperatur. Strasznie już wyglądał. Jednak karcher i kubeł ciepłej wody z szamponem oraz gąbka znowu przywróciły mu schludny wygląd. Edytowane 5 Lutego 2017 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekfran Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Ja skorzystałem z opadów śniegu i trochę obmiotłem tylną klapę i szybę z brudu i soli, umyć się nie da bo trzyma mrozek, podładowałem baterię bo 6 lat użytkowania już daje znać że trzeba wymienić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Wczoraj zatankowana do pełna plus nocne ładowanie akumulatora (pierwsze) po 3 latach od włożenia do auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz199 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Ja dzisiaj odstawiłem pojazd do mechanika aby go obejrzał. W końcu jest środek zimy i mogło się coś zepsuć. Ekspert długo go badał i badał, aż w końcu powiedział, że nic się mu nie stało. Opony jednak są trochę łyse, więc będę musiał je zmienić. No cóż, za chwilę mija zima i założę letnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieciej321 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Ja wymieniłem dziś w mojej megi olej i wszystkie filtry :) Kupiłem też wosk i ściereczkę z mikrofibry i jak będzie cieplej to ładnie wypucuję autko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek65 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Mój Fluence, dostał dzisiaj nowe alufegi, czekam jeszcze na przesyłkę z chin z dekielkami z logo Renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manias_85 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Witam, wczoraj wymieniona antena z podstawką, gdyż stara już odmówiła posłuszeństwa a dziś auto ma odświeżony wygląd po umyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Zrobiła się wiosna ,18* C,więc wyjechałem z garażu, na przejażdżkę po zimie meganką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Zbliża się wiosna więc zakupione zostały nowe oponki . Stare idą na śmietnik, fakt 6 lat pojeździły Fuldy Ecocontrol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi