bacablue Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Witam. A takie coś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Miało być jutro, jest dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flowgrid Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 4 godziny temu, bacablue napisał: Witam. A takie coś: Gdzie takie zaprawki można zanabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) Np tutaj: http://arasystem.pl/oferta-zaprawek/ Oraz trochę drożej w ASO, na oryginalnych materiałach w zestawie razem z klarem. Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez Lelupi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) Dobra, to ja też udowodnię, że "Plan 400 zł" wykonany Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez konwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgadza się kol. Lelupi, dodatkowo w każdym większym sklepie motoryzacyjnym. Mają całe stojaki zaprawek do prawie wszystkich aut. Jakość porównywalna z oryginałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Robiłem takie zaprawki z teściem przy Meganach II (moim i jego), na małe odpryski, z lekką rdzą pomaga i wygląda przyzwoicie. Polecam użyć wykałaczki, ten pędzelek wymaga wprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Albo poprosić żonę, która z takimi pędzelkami ma prawie codziennie do czynienia podczas malowania paznokci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) U mnie ciąg dalszy: W Meganie II wymieniłem dzisiaj obie postojówki - o Panowie... za jakie grzechy się takie rzeczy robi... w 1.5 dCi jest dojście od góry w miarę, ale i tak miałem problem, żeby te gumowe "dekielki" założyć. Megane III przygotowany do wiosny/lata (zamontowałem belki i uchwyty na rowery): Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez konwil Uzupełnienie punktu 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 @konwil pikna fura Ja najpierw muszę zmyć wszystkie muchy z belek i uchwytów. Masz na to jakiś specjalny patent czy po prostu szmata i woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flowgrid Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 @konwil aż po oczach bije czystością:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) @pbetpatent najlepszy - zdjąłem po lecie 2017 i założyłem na wiosnę 2018. Choć pewnie je suchą, bawełnianą, o gramaturze min. 120 koszulką przetarłem @flowgrid zdjęcia nie są retuszowane, ale na żywo jest gorzej - każda drobna ryska itp. widoczne Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez konwil Uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr35is Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Wymiana tulei wahacza ps. jakby ktoś pytał to 2 godzinki zabawy i zrobione Dziś malowanie ramy do Pajero 89r + popsułem egr w megance :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_fsw Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Wczoraj: - Założone koła z oponami "letnimi". - Odgrzybiona klimatyzacja i wymieniony filtr kabinowy. - Wymieniony filtr powietrza. - Założone dodatkowe oświetlenie bagażnika w klapie (a właściwie doświetlenie przestrzeni tyłu auta). Dodatkowe lampki zapalają się wraz z oświetleniem wnętrza/bagażnika pod warunkiem załączenia dodatkowego przełącznika (przełącznik jest po to, żeby lampki nie zapałały się wtedy, gdy tego nie chcę lub nie potrzebuję). Dzisiaj: - Dopompowane koła po wczorajsze wymianie. - Auto umyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejmacku Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zmienione koła na letnie, nabicie i odgrzybienie klimatyzacji z wymianą filtra kabinowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi