lepper_pl Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 MPower, tak nazywa się to tak jak masz opisane w swoim profilu. Jest to 1,4e czyli eco. Jest to faktycznie najsłabsza wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPower Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Aha dzienks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 1.4 e to nie jest wersja eco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPower Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 No to jaka w końcu, wiem że silnik 1.4 e to znaczy eco ale wydawało mi się, że to tylko nazwa silnika eco :/ Klawisz z przecinkiem także masz zepsuty - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 silnik 1.4 jest z rodziny energy, a 1.4e oznacza wersję 75 konna z wyposażeniem RL, RN lub RT, natomiast wersja najuboższa z osłabionym silnikiem 1.4 o mocy 70 koni oznaczana była jako "eco". Taki napis producent umieszczał na listwie bocznej i w katalogach. Idąc po VINie: Vin zaczynający się od VF1BA0T... to wersja 1.4 eco (70 koni) - najuboższa Vin zaczynający się od VF1BA0E... oraz VF1BA0V... to wersja 1.4e (75koni) z wyposażeniem RL, RN i RT (oraz pochodnymi np. RNA itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPower Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 No to wychodzi na to, że ja mam vin zaczynający sie od VF1BA0E... No wlasnie z drugiej strony na listwie bocznej pisze jak wol RL a ja nie zauwazylem :] Czyli to nie jest najgorzsa wersja . chyba, że to jest RL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus1967 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 witam może ktoś podpowie jak rozpozna wersje scenikaII, oprucz skóry i cz.cofania ma chyba wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 jak rozpozna Kto rozpozna :) :) Przeglądnij powyższe. Poczytaj temat: "Ile sceników jest na forum" tam się ludzie chwalą co mają na pokładzie. W dziale "Nasze auta" też coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelo76 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam. Ja z innym pytaniem. Czy Megi I Ph II kombi wychodziły z listwami bocznymi i na zderzakach w kolorze nadwozia? mam takowy zderzak z przodu mojej Meg, wygląda na niemalowany i nie wiem czy jest od kombiaka, classica czy jakiegoś coupe. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twoje_forum Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Witam! Posiadam Megane w kombi z silniczkiem 1.5 diesel. Rok produkcji 2006 listopad. Tapicerka ciemna radio z cd ze sterowaniem w kierownicy szyby lelktryczne a lusterka nie na progach aluminiwe tabliczki z napisem megane klimatyzacja A/C nie mogę znaleś pasujacego modelu do mojego wyposażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Jeśli silnik 85KM to wersja INITIO z dołożoną automatyczną klimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twoje_forum Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 silnik 105 KM ze skrzynią 6 biegową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kovalsm Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Witam ! Tydzień temu kupiłem MII 1,9dci , ale nie wiedziałem co to za wersja. Dzisiaj zadzwoniłem do ASO w Toruniu, podałem vin swojego auto i telefonicznie uzyskałem wszystkie informacje o aucie . Jeżeli ktoś jest zaciekawiony jaką ma wersję auta to polecam mu zrobić to samo. Pozdrawiam ASO Toruń i wszystkich użytkowników Megane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiq309 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Ciekaw jestem waszej opinii na temat tej wersji. Taki środek. Fotka od 1.9 (inna skrzynia) Kolor tzw blue extreme. Na progach listwy metalowe z napisem extreme, dokładka przedniego i tylnego zderzaka, dokładka na progach, spojler z tyłu, alufelgi 17" wydech Sebringa, z wyposażenia 1,5 dci, 74KW, ABS, el. 4 szyby, el. lusterka(nie składane), klimatyzacja automatyczna, centralny zamek, poduszka powietrzna x 6, radio / CD + Audio box, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, tempomat, czujnik deszczu i zmierzchu, kierownica wielofunkcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomczyk76 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Chciałbym dolaczyc do tematu i zapytac o moja wersje wyposazenia M II 1.5 dci 2003 r. 1. alu 16'' 2. elektryczne skladane lusterka 3.czujnik deszczu 4.auto swiatla 5. tempomat 6.limiter predkosci 7.skorzana wielofunkcyjna kierownica+skorzany reczny +skorzana galka zmiany biegow 8.klima manual 9.czarne wnetrze =welur we wzor plastra miodu 10. 6x air bag 11.szyby elektryczne x 4 domykane na pilota 12.abs 13.fotochromatyczne lusterka 14.srebrne klamki 15.karta zblizeniowa 16.halogeny przeciwmglowe 17.centralny zamek sterowany takrze z przycisków na klamkach i tylnego znaczka Renault 18.klimatyzowany schowek Chyba wszystko . Z góry dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi