Skocz do zawartości

Co Was ostatnio wkurzyło?

knq

Rekomendowane odpowiedzi

Brzoza która potrafi tak zasypać auta, ze trzeba zaglądać do filtra kabinowego co kilka dni. Dobra rada. Nigdy brzozy wokół domu a jak już to mała i często przycinać. Po latach wielkie korzenie, strach w przypadku wichury, idiotyczna zgoda na wycinke z urzędu itd. Tylko co zrobić z sąsiadami albo miejscem w którym musimy parkować :D Wtedy trzeba z tym żyć.

• 2 tygodnie później...

Ch.., który miał czelność oderwać mi napis RENAULT z tylnej klapy. Mało tego zrobił to tak nieudolnie że porysował mi klapę, ale go łajze pokarało bo się połamał i zostały 2 literki. Łapy bym śmieciowi połamał.

Edytowane przez Łysy__

dziadki w małych pierdach, który mając przed sobą zielone światło, trzymaja się kilometr za autem przed nim, dziadzia jedzie 30 km/h i zadowolony, a potem trzeba stać na czerwonym :applause:

Edytowane przez Rxe.Megane

Tego niestety w Polsce jeszcze bardzo długo trzeba będzie uczyć, że zielone na sygnalizatorze jest zarówno dla pierwszego jak i 30 w sznurku. I odstosunkuj się od dziadków, bo wielu młodych też dopiero jedynkę wajchą od biegów szuka, jak auto przed nim ruszyło.

Polska... Kolega zasłabł w pracy w momencie zasłabnięcia krew polała mu się z nosa i uszu, nie mogąc go ocucić, telefon do miejscowego szpitala a pani mówi że karetka może przyjechać za godzinę... bo wszystkie są w terenie a, że mam znajomego w firmie Falck i stoi na postoju oddalonym 9km od firmy stwierdza że mają dostępne 2 karetki i już po nas jedzie... Bez Komentarza...

współczuje, za granicą trzeba się jednak pilnować. Ja dostałem od straży gminnej fote na 200zł i będe się odwoływał na podstawie tego że nie mogą używać fotoradarów stacjonarnych bo z takiego dostałem, mogą mi skoczyć :(

Ja dostałem od straży gminnej fote na 200zł i będe się odwoływał na podstawie tego że nie mogą używać fotoradarów stacjonarnych bo z takiego dostałem, mogą mi skoczyć

poważnie? Tez o tym słyszałem ostatnio, ale jakoś nikt o tym nie chce mówić. Tez mam mandat 63/50 i to ze stacjonarnego.

:(^ Jest wyrok NSA czy Trybunału Konstytucyjnego(nie pamiętam), że SM nie ma prawa korzystać ze stacjonarnych fotoradarów. Mogą korzystać tylko z urządzeń przenośnych lub zamontowanych w samochodach.