fredi Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Oczyszczenie klimy, które dało efekt na kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 wkurzyły mnie gryzonie które poprzegryzały skrętki w ścianie ,i przez to miałem trochę dymu w pracy ,na szybko zmontowałem nowy przewód ,zamontowałem switch i tymczasowo sprawa załatwiona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Brzoza która potrafi tak zasypać auta, ze trzeba zaglądać do filtra kabinowego co kilka dni. Dobra rada. Nigdy brzozy wokół domu a jak już to mała i często przycinać. Po latach wielkie korzenie, strach w przypadku wichury, idiotyczna zgoda na wycinke z urzędu itd. Tylko co zrobić z sąsiadami albo miejscem w którym musimy parkować :D Wtedy trzeba z tym żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy_jerz Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) zamowilem wycieraczki w IC i przyszły nie te :/ Edytowane 14 Lipca 2013 przez jerzy_jerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 dostane zdjęcie z fotoradaru przed Koszalinem, złodzieje i pasożyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) Ch.., który miał czelność oderwać mi napis RENAULT z tylnej klapy. Mało tego zrobił to tak nieudolnie że porysował mi klapę, ale go łajze pokarało bo się połamał i zostały 2 literki. Łapy bym śmieciowi połamał. Edytowane 27 Lipca 2013 przez Łysy__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Przed ustawieniem zbierzności kół wykryto duże luzy uklady kierowniczego obie strony. Znów pieniądze w błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) dziadki w małych pierdach, który mając przed sobą zielone światło, trzymaja się kilometr za autem przed nim, dziadzia jedzie 30 km/h i zadowolony, a potem trzeba stać na czerwonym Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez Rxe.Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Tego niestety w Polsce jeszcze bardzo długo trzeba będzie uczyć, że zielone na sygnalizatorze jest zarówno dla pierwszego jak i 30 w sznurku. I odstosunkuj się od dziadków, bo wielu młodych też dopiero jedynkę wajchą od biegów szuka, jak auto przed nim ruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 upłyneły 2tyg i fotka z wakacji dotarła, dobrze, że tylko 200zł, chociaż i tak boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Polska... Kolega zasłabł w pracy w momencie zasłabnięcia krew polała mu się z nosa i uszu, nie mogąc go ocucić, telefon do miejscowego szpitala a pani mówi że karetka może przyjechać za godzinę... bo wszystkie są w terenie a, że mam znajomego w firmie Falck i stoi na postoju oddalonym 9km od firmy stwierdza że mają dostępne 2 karetki i już po nas jedzie... Bez Komentarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Biedniejszy o 200 euro czyli 800zł za przekroczenie prędkości o 20km/h we Włoszech na autostradzie ;( I przebita opona naszczęście gdzieś na wiosce nie na autostradzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 współczuje, za granicą trzeba się jednak pilnować. Ja dostałem od straży gminnej fote na 200zł i będe się odwoływał na podstawie tego że nie mogą używać fotoradarów stacjonarnych bo z takiego dostałem, mogą mi skoczyć :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ja dostałem od straży gminnej fote na 200zł i będe się odwoływał na podstawie tego że nie mogą używać fotoradarów stacjonarnych bo z takiego dostałem, mogą mi skoczyć poważnie? Tez o tym słyszałem ostatnio, ale jakoś nikt o tym nie chce mówić. Tez mam mandat 63/50 i to ze stacjonarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 :(^ Jest wyrok NSA czy Trybunału Konstytucyjnego(nie pamiętam), że SM nie ma prawa korzystać ze stacjonarnych fotoradarów. Mogą korzystać tylko z urządzeń przenośnych lub zamontowanych w samochodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi