ryszard55 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Nie mam powodów do ściemniania , ponieważ nie pracuję w ubezpieczeniach , korzyści z tego nie mam , dostałem taka zniżkę i przekazuję innym , może będą chcieli skorzystać . W Twoim orientowaniu nastąpiło jakieś nieporozumienie , mianowicie 50 zł bon na zakupy dostaje osoba która udostępnia swój numer zawartej polisy w tym przypadku ja , a osoba zawierająca umowę jako osoba polecana ma 100 zł upustu i nie ma żadnego " jak już " , tylko z numerem polisy i nazwiskiem na 100% każdy ma 100 zł w kieszeni . Jeżeli skorzystasz i 100 będzie w kieszeni to napisz :( , ja w takiej formie z tego też skorzystałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 PZM, OC+NW 392zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 W Twoim orientowaniu nastąpiło jakieś nieporozumienie , mianowicie 50 zł bon na zakupy dostaje osoba która udostępnia swój numer zawartej polisy w tym przypadku ja , a osoba zawierająca umowę jako osoba polecana ma 100 zł upustu i nie ma żadnego " jak już " , tylko z numerem polisy i nazwiskiem na 100% każdy ma 100 zł w kieszeni . Sprawdziłem i zniżka jest standardowo 50zł jak w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszard55 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja pisałem o zniżce na pełny pakiet tj. OC+AC gdzie wynosi 100 zł i tu ja mam rację , i Ty też masz racje ponieważ na pakiet OC jest zniżka 50 zł , jest też zniżka w wysokości 60 zł dla zbywcy auta na ubezpieczenie nowego samochodu , ale jak kogoś interesuje to na stronie AXA dowie się więcej szczegółów . Chętnym polecam w/w mój numer polisy , zniżki w wysokości tak jak wyżej. Pozdrawiam kolegę zawisza 1980 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 W końcu jest wszystko jasne pozdrawiam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysloj Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Rezygnuję z Link 4 .OC z NNW wyliczyli na 516 zł . przy zniżce 60% . Przechodzę do Alianz , to samo za 433 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszard55 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Dowiedz się w AXA Direct i podaj mój numer polisy , to odliczą Ci 50 zł . Toyota Yaris 1,3 żony ubezpieczona w MTU - OC z NNW 245 zł , też możesz sprawdzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawd Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 mDirect megane II 2004r 1.5dci wycena 21000zł AC + OC + NNW + Asis. 1530zł 20% zniżek. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark79 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 megane 1.6 16v 1999r. Cały pakiet w MTU 745zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megfan Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 meg II /II kombii, 2006, 1.6 + LPG, wycenę podałem na 24.500 Hestia, pakiet dealerski (salon citroen w Lubinie), na dwie miejscowości liczone (miałem przemeldowanie zaraz po ubezpieczeniu) Legnica - 1560 pln (aktualnie) Wrocław - 1905 pln nie mam żadnych zniżek!!!! opłata jednorazowa. za to OC+AC+NNW+ASSISTANCE+pojazd zastępczy do 7 dni, bez udziałów własnych. cena niezła :) jak pytałem gdzie indziej (na Wrocław): PZU - ok 3.000, benefia (mdirect) ok 2400 - wcześniej miałem tu ubezpieczoną sienę '01 - prawie 1800 pln !!! wszystko jest też kwestią agenta, jeden ma tyle, drugi inaczej - sami mają swoje zniżki, warto sprawdzać w wielu miejscach tych samych ubezpieczycieli. a przy okazji - polecam ubezpieczenie asisstance - STARTER - za 60 pln na rok, dowolny do 3,5 tony, bez względu na wiek. nawet jak pod domem nie odpali, to przyjadą pomóc :) sienkę dwa razy żonie reanimowali - raz padł stary akumulator pod wrocławiem, raz padła pompa paliwa i holowali do warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 OC+NNW+Assistance w AXA za 477zł (60% zniżek) jak ktoś chce to podam kod na zniżkę 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etkubera Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Witam, moje ubezpieczenie dotychczasowe było w mBanku, za zeszły rok płaciłem za pełen pakiet i 60% zniżki 860zł a w PZU chcieli wtedy 1600zł!!! W tym roku postanowiłem znów porównać składki i w mBanku chcieli 920zł a w PZU Online 1020zł więc różnica niewielka i przenoszę się ponownie do PZU. Mieszkam w woj. kuj-pom i mam 34 lata i 17 lat prawko i full zniżki. Zrzut ekranu z PZU Online poniżej: http://img638.imageshack.us/img638/328/megane.png Pozdrawiam wszystkich bo jestem tu nowy a forum jest fajne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megfan Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 etkubera, sprawdź tylko szczegóły zanim się przepiszesz, bo się okaże, ze w PZU poobcinali coś, np dodali udział własny, albo inne wybiegi stosują. nie wspomnę już, ze w sieci to wszystko wygląda zawsze fajnie, a potem ci powiedzą co innego... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etkubera Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Cięcie dzięki za radę ale pytałem o udział własny (brak) i o amortyzację części (nie odejmują), dowiedziałem się też że stosują trochę inne (lepsze) kryteria dla tych co się ubezpieczają on-line a infolinią byłem bardzo miło zaskoczony, zaskoczyło mnie też to, że jako przechodzący od innego ubezpieczyciela dostaję niższą składkę niż gdybym miał kontynuację w PZU! co Wy na to? Nigdy nie byłem entuzjastą PZU ale chyba ostatnio coś drgnęło na lepsze w tym "molochu" i na razie jestem do zmiany ubezpieczyciela przekonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertz Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Megane III Dynamique+ 1.6 16V PZU - oferta dla samochodów poniżej 12 miesiący składka ryczałt 1556zł a w tym: OC AC Warsztat NWW AutoSzyba Assistance KOmfort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi