Gość michal_b_30 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Concordia Polska (TUW) OC + NW 293 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs198 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 oc+ac+nw=801zl na caly rok w firmie Uniqa przy pełnych zniżkach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 1189 PLN w PZU OC+ AC. Bez żadnej zniżki na AC, jest teraz promocja zniżka OC=zniżka na AC. Z małą różnicą ubezpieczenie przez internet lub infolinię jest tańsze o około 200 PLN niż u agenta osobiście. Osobiście sprawdziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin333 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 1375zł OC w PZU (w tym 25% zniżki dla nowego klienta). Pierwszy samochód (1.9 D), pierwsze ubezpieczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugoman Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 1450PLN przy rozbiciu na 2 raty - PTU, auto zarejestrowane w centrum warszawy. Pełen pakiet OC+AC (żeby żona spała spokojnie ). Acha zniżka tylko 20%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lentasa Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Renault Megane, 2006 r. sprowadzony, pierwsza rejestracja w kraju Warszawa, zniżka OC 10 % - 816,00 zł składka roczna płatna jednorazowo, AC 0 % zniżki roczna składka 2567,00 zł płatna jednorazowo ( zniesiony udział własny ) NNW kierowcy i pasażerów - 50,00 zł Edyta przypomina chodzi o Allianz Direct Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jart Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 PZU ma dobre PROMO!!! Mam dopiero 27 lat, a swoje autko za rok zapłaciłem 400 zł...60% podstawy i kolejne ok 15-20 % za bezszkodową jazdę przez co najmniej 3 lata!!!OC + NNW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 lentasa, przeraziłeś mnie kwotami, ja za żony Megankę płaciłem 950zł AC (10%wkładu własnego) +OC+NW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schizm Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 760 zł AC + OC + NW:) w UNICA, wcześniej to była pierwsza rata za poprzednie samochody:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 rav85, jedno AC drugiemu AC nie równe (pomijajać zniżki) - musisz uwzglednic wiele dodatkowych punktów które maja wpływ na wysokośc stawki a potem na przebieg naprawy co nie zmienia faktu, że płacę mniej niż lentasa za swoja MIII w najwyższym możliwym pakiecie w PZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcisi Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Oc+nnw+ ube, mieszkania-- 402 --TUZ--- zniżki 60% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_wroc Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 980 pln za ac+oc+nw w mbanku a raczej benefia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lentasa Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 lentasa, przeraziłeś mnie kwotami, ja za żony Megankę płaciłem 950zł AC (10%wkładu własnego) +OC+NW mnie to też przeraziło, ale jestem sam sobie winny, miałem jeszcze 4 godziny czasu a nie wyraziłem ochoty na znalezienie tańszych opcji, znalazłem 2 droższe i uważałem, że już tańszych nie znajde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namelessone Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 To ja chyba pobiję wszelkie rekordy: OC 955 AC 1917 NWW 10k Ub. szyb 2k w sumie: 2988 (w 4 ratach) 0 zniżek na OC i AC Ubezpieczyciel - PZU Na pewno nie najtaniej, ale najwygodniej. Chociażby w mBanku było taniej ale pieniądze pobierane z konta (nie można robić przelewu z innego rachunku na czym mi zalezalo) i tylko i wyłącznie kwartalnie (a ja - o dziwo - chcę zapłacić wczesniej). W sumie to chyba i tak nieźle, bo np kalkulator na Generali pokazywał mi 4500 :shock: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Samo OC w Allianz za 550 zł, , na auto 6 letnie, bez zniżek , ale korzystam z programu lojalnościowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi