zdunman Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Moja MI PH II 1.6 16V na LPG dziś w drodze ze stacji PKP do domciu wyciągnęła maks. 40km/h Dalej niestety musiałem już hamować bo znak STOP był, ale gdyby nie to .... uhuhuhhuhuh to nie wiem jakby się to skończyło..... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
76stitch Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 ja swoją 14. 16v 130 bo silnik już wył a byłą R5 1.4 zamknięty został licznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
largo_18 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Megane II 1.9 dCi 120PS tylko 205km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk633 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Ostatnio 185 km/h na fegach 13" :) Na 14" pewnie więcej pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vir00z Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 megane 1,6 8v totalny stock, rowniez kolka w rozmiarze "oryginalnym" - 175km/h z tym, ze pod uwage trzeba wziasc fakt, iz 100% licznikow samochodowych zawyza predkosc srednio nawet do 10km/h przy wyzszych predkosciach... wiec mysle, ze bylo to w granicach ~170km/h nie jest zle choc swoim poprzednim clio I z silniczkiem 1,2 ganialem i po 155 a tu jednak 1,6 w megane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 200 i szła dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 PS. Filmiki z tej seri są naprawde przekonujące. U mnie max jaki był to 130km/h przy wyprzedzaniu na obwodnicy Gdańsk-Gdynia. Więcej nie jezdze bo się nie opłaca, ale...mocno kusi. Musze się na tor do Kielc albo jakiś inny wybrac :P Pozdro Proszę poczytać w regulaminie jak należy pisać posty na forum. - Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati18 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 W Kielcach na miedziance to chyba nie ma takich prostych żeby V-max sprawdzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Cięcie Długa prosta jest przed Bobrzą od strony Mniowa , jak nic robić maksymalne Proszę doczytać w regulaminie o zasadach cytowania. - Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ja też mam tak ze jak dostane autko to musze sprawdzić co i jak i według licznika miałem delikatnie powyżej 210km ale tak ogólnie to według GPS-u mój licznik pokazuje od 8 do 11 km za dużo , wyczyn ten był na A4 do Wrocławia , ale tez wole jechać wolniej bo niestety sporo mondeo i vektrów jeździ po tych trasach Proszę poczytać w regulaminie jak należy pisać posty na forum. - Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 140 km/h, na odcinku autostrady od Piotrkowa do Łodzi. Więcej nie potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 230 na odcinku Szczecin-Kliniska niestety za dużo samochodów żeby sprawdzić maxiora :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocker999 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 170 ale jeszcze szla dalej. szkoda paliwa. chcialem wyprobowac czy da rade :P na jednej z prostych ze szczecina do gorzowa kilka fajnych bryczek przy tym wyprzedzilem na ogol od 100 do 120 :P jazda ekonomiczna bardziej oplacalna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinex1233 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 205 km/h na gazie droga Bartoszyce-Kętrzyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ja przepraszam że napiszę coś ale muszę.... Ludzie 200km/h przy 1.4 16V... może jakieś foto niech ktoś pokaże albo filmik... poporostu zaczynacie być śmieszni :P jeszcze 2.0 coupe to może pójdzie ale reszta to 180 max. Mój Scenic pokazywał 200 na liczniku (na autostradziew) ale pokazywał, było napewno mnie (liczę ze z 180 to max) albo odczuwałem mniej W CC 1.2 86KM (po swapie z punto2) licznik się zamykał i było luzno pod pedałem (licznik ma 180km max) i tam się odczuwało prędkość Po drugie po co piszecie że ojciec jeździ max 180 ludzie czy wy wiecie jakie spalanie jest przy takiej prędkości np. we wspomniany 1.4 16V... aaa mam jeszcze pytanie do tego geniusza od 1.4 i 200 - jakie obroty miałes przy takiej prędkość ?? [ Dodano: 2009-04-07, 13:53 ] Marcinex1233, a zapytam się da się w tamtych okolicach jeździć taka prędkością, byłem latem na weselu w Bartszycach to tam nie ma prostego kawałka który by pozwolił na osiągnięcie takiej prędkości... choć nie wiem nie zwiedzałem okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi