marcin.slaby Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Tak sobie czytam i widzę: Corsa 1.2 180km/h.Strach w oczach no i głupota :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 marcin.slaby, ja nówką corsą 185 a ty starym rzęchem 190 - i gdzie ty tutaj widzisz większą głupotę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 większą głupotę ?- chyba już nie ma większej, poprzedni właściciel (kolega) mówił, że na "autobanie" szła ponad 200, jak mi to powiedział to go wyśmiałem (po roku jazdy tym autem powiedziałem mu, że mówił prawdę ). No i to było tylko raz, żadnym innym autem nie jechałem jeszcze tak szybko (jako kierowca). Jeśli chodzi o renię, to już nie jestem taki ciekawy, ile by poszła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Ja swoje auto zawsze oszczędzałem - ale slużbowe wręcz przeciwnie, no i po ostatnim dzwonie (w moją dupę) przyniosło to efekt ponieważ jutro odbieram Astrę - no i prawidłowo bo powiem szczerze ze w Corsie wlosami szurałem po podsufitce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Nowy test 1.4 16v 82km - z górki na autostradzie 170km/h na gps, na liczniku ponad 190 w/g danych technicznych v-max 171, więc to by się zgadzało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Ja swoje auto zawsze oszczędzałem - ale slużbowe wręcz przeciwnie To podobnie jak ja. Swoim najwięcej póki co jechałem 150km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Swoim najwięcej póki co jechałem 150km/h Dokładnie o swoje trzeba dbać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 190 km/h dane z GPS licznik wskazywał 200 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 a zaraz przyjdzie ten Pan i poleci po każdym, kto się dobrowolnie przyznał. Niekoniecznie uwzględniając to jako okolicznośc łagodzącą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 co ten Pan pokazuje? 5 stów i mandatu nie będzie problemu :-P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 A ja pare miesiecy wstecz scigalem sie z Peugeotem 607 na holenderskiej autostradzie. Balem sie, ze to ichniejsza tajna policja, ale poniewaz panowie ciagle mnie wyprzedzali i przyspieszali, udalo mi sie im dorownac tempa. Jechalem w 4 osoby wiec sporo, nowym MINI. Peugeot wyprzedzal mnie przy moim licznikowym 210 km/h a na nawigacji bylo 205 km/h ale to bylo o 3 godz nad ranem i pustej autostradzie. Gdy dojechalismy do pierwszych swiatel, pomachalismy sobie i kazdy pojechal w swoja strone :D Dlatego, teraz chce sobie zakupic swoja wlasna Megane, ktora bedzie w takich predkosciach w miare przyzwoicie jezdzila :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Dlatego, teraz chce sobie zakupic swoja wlasna Megane, ktora bedzie w takich predkosciach w miare przyzwoicie jezdzila :D Taka przy tych prędkościach powinna jeździć przyzwoicie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Tak, to niezły model jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 , nowym MINI.ONE czy Cooper?Bo jak ONE to gratulacje,1.6 benzynka i 4 osoby na pokładzie i takie osiągi? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crash75 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Diesla od czasu do czasu powinno sie porządnie przegonić... no i ja od czasu do czasu tak robię na autostradzie.... ;-) V-max u mnie według wskazań licznika 205km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi