krejcior Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Meganka I na trasie z Warszawy do Krakowa jest fragment 2 pasmowej drogi ekspresowej- nie mam pojęcia jaka to jest miejscowość...udało mi się rozpędzić do około 170-180 km/h. Dalej się bałem bo opony zimowe maja atest do 190 km/h. Przy takiej prędkości o dziwo nie zwiało nart z dachu...Swoją drogą jestem ciekaw do ilu dala by się rozpędzić bez bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 nie mam pojęcia jaka to jest miejscowośćmówisz o obwodnicy Białobrzegów.....czyli 11km ekspresówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krejcior Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 [Cięcie] Masz rację, to była obwodnica Białobrzegów, choć nie byłem pewien nazwy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 22o na budziku w niemczech,na GPS 211kmh.megi II 120ps( troche wiecej-software) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Tak dodałem swoje zdjęcie w związku z tematem: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=3394 I co na to "szołmeni" prostej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPower Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ja moja Ph I z silnikiem 1.4 na czwartym biegu 110 a piatki juz nie wrzucalem bo mi sie droga konczyla :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Wstyd się przyznać, ja swoja 1,4 rozpędziłem do 180km/h w drodze na lotnisko w Pyrzowicach. Ale trzeba by było to powtórzyć z gps-em na pokładzie. W poprzednim aucie (seicento) przy licznikowej prędkości 150km/h, a gps pokazywał 140km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinescu Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 ScenicII 1,9dCi 160km/h na trasie nr. 7 w stronę Gdańska, auto zapakowane pod sufit. Na nawigacji 150km/h. w sumie żaden rekord ale miałem jeszcze zapas pod nogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekmegi Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Widze że niektórzy życia nie szanują - 170,200, a nawet 240 km/h. Brawo a gdzie wasza wyobraznia. Przy takiej prędkości jak coś sie stanie to wasza matka czy żona będzie wasze mięso z drogi zapałkami zbierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 jarekmegi, wiem co masz na myśli, ale wypadek może zdarzyć się w każdej sytuacji. Możesz Ty jechać w porządku a w Ciebie wjedzie ciężarówka i co wtedy? Nie czepiam się, ale trzeba wszystko brać pod uwagę ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekmegi Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 No wiesz ale 180 - 240 to juz lekka przesada, właśnie tacy ludzie powoduja wypadki a nie ci którzy jeżdza 60 - 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Bzdura chłopie - można bezpiecznie jeździć 160/200 dobrym autem i po dobrych drogach, a to że u nas takich nie ma to już inny temat. A wypadki to nie wina prędkości tylko jej niedostosowania do panujących warunków i umiejętności kierowcy. Niedzielny kierowca jadący 60/100 na autostradzie stanowi większe zagrożenie, niż doświadczony jadący np. 160-180. Zapewniam Cię, że prawie każdy tutaj sprawdzał ile jego auto "wyciągnie" i zrobił to w bezpiecznych warunkach - bo właśnie o to chodzi, żeby prędkość dostosować do panujących warunków. Sorry za offtop - teraz na temat: max. 200 navi pokazywała 193, pusta A2 w stronę Poznania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 kataryniarz - masz wirusa u siebie? Seryjnie 1.5 dCi ma około 75 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Seryjnie 1.5 dCi ma około 75 KMCarek weź się w garść fabrycznie 1.5 dCi występowały z mocą 82, 85, 100 i 105 km (w zależności od fazy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 CareK - bez wirusa, w opisie (pod avatarem) jest podana też moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi