kanar666 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 To i tyle dobrze że dopadłeś,ja swojego winowajce nie złapałem i muszę bulić z własnej kieszeni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 A w co oberwałeś? Dodano: 11 paź 2011 - 22:16 Mozę nie widać tak bardzo na zdjęciach ale są to dość mocne przetarcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas85 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Za to mi miesiąc temu w dzień po kupnie auta gostek przerysował zderzak, lusterko i nadkole. Sprawa się działa w holandii, bo tez tu mieszkam jak parkował swoje auto, ale kulturalnie zostawił karteczkę i sprawa jest już finalizowana. Koszty około 1250 euro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 (edytowane) Przeniesiono- scalono Wczoraj wieczorem jeździłem i nagle ktoś mi puknął z tylu na światłach i sprawca uciekł:/ Edytowane 14 Stycznia 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Na wstecznym uciekł?? A zdążyłeś tablice spisać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 To było na skrzyżowaniu gdzie jeden pas jest na prost a drugi pas na skręt w prawo. I ja byłem pierwszy na światłach i nie było nikogo na skrzyżowaniu, ludzi i auta. I nagle czuje ze ktoś puknął mi w tyłu, wysiadam a on cofa i gaz do dechy na prawy pas i skręcił w prawo, a rejestracji nie moglem odczytać bo był cale brudne i nie świeciły oświetlenie na rejestracji. A auto to ciemny bardzo brudny Peugeot 206. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zorientuj się czy w okolicach skrzyżowania nie ma monitoringu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 (edytowane) Niestety nie ma monitoringu na tym skrzyżowaniu, bo często jeżdżę na tym skrzyżowaniu. Edytowane 14 Stycznia 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadaster Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 To teraz coś ode mnie, co prawda akcja poświateczna ale dopiero zgrałem foty z telefonu;) Droga nr. 1 fragment zjazdówki/serpentynki na Dąbrowę Górniczą w stronę Krakowa... 30km/h więc wolno ale droga była tak śliska i pełna "resztek" olejów, paliwa -.-, że...no właśnie, że to co widać poniżej: Udało się na szczęście podwiesić szmatą zderzak i dojechać do Krakowa. Co uszkodzone? poszła lampa, przytarty zderzak - nie pękł, prawy błotnik jak na foto, lekki wgniot na pasie przednim - tu gdzie wgnieciony błotnik, oraz rysa na masce pod grilem. Szkody nie zgłosiłem bo lampe kupiłem z rozbitka za grosze, blacharz wyklepał mi błotnik i naprawił pas za 150zł, malowania narazie nie było jedynie zrobiłem sam konserwacje blachy:) Nie malowany bo Meg lakiernika odwiedzi w wakacje z racji modów więc malować się nie opłacało:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Niestety nie ma monitoringu na tym skrzyżowaniu, bo często jeżdżę na tym skrzyżowaniu. Jeśli na 100% nie ma monitoringu to trudno, ale jakby co to warto sprawdzić. Czasem w Poznaniu nie widać a jest. Bywam w Poznaniu, studiowałem jakby co, więc coś tam liznąłem ulicy Jest inna opcja. Stajesz na skrzyżowaniu przez parę dni i obserwujesz. Najlepiej o tej samej porze. Jak z okolicy to jest szansa, że będzie tu kiedyś jechał np z pracy. Jak wypatrzysz to gaz i masz szanse na spotkanie. :) Edytowane 19 Stycznia 2012 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Znowu nieszczęście Ciężarówka próbowała wymusić pierwszeństwo, ja zahamowałem, ale jadący za mną nie wyhamował. Fakt było ślisko i lało W efekcie mam do robienia cały tył :) Stłuczka zgłoszona czekam teraz na rzeczoznawcę. :) Oczywiście gość z ciężarówki nawet się nie zatrzymał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 się nie opłaca, chyba lepiej całą klapę i zderzak w dobrym stanie kupić w kolorze, ewentualnie do pomalowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes23 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) A tutaj moja "stłuczka", lecz nie z mojej winy. Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez prezes23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 lecz nie z mojej winy. Napisz coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 prezes23 nie jest źle trochę tu puknąć trochę tam i auto "bezwypadkowe" będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi