awierone Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Witam. Montował ktoś u siebie takie zamienniki ? http://allegro.pl/uchwyt-raczka-drzwi-czarne-kpl-renault-megane-ii-i5378238357.html I czy podejdzie do rocznika 2006 ? w opisie jest napisane że do 2005 ale zastanawiam się czy były jakieś różnice później w budowie rączki.... Edytowane 3 Lipca 2015 przez awierone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_79 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Podejdą te rączki. Montowałem u siebie w MII/II. To przyzwoity, turecki zamiennik. Zero problemów. Wygląd - o niebo lepiej, niż odrapane stare uchwyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awierone Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 dzięki kolego za odpowiedź. miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Też są pokryte gumą, czy lity plastik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_79 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Lity plastik, faktura zgodna z innymi czarnymi plastikami wewnątrz megane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 To chyba się skuszę, bo te oryginalne mimo oskrobania kiepsko wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_79 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Też wcześniej skubałem, zmywałem itp... Nie wyglądało to dobrze. Po wymianie wygląda tak, jak powinno od razu po wyjściu z fabryki. Jak będę pamiętał, to cykne wieczorem kilka fotek. No i fotka: Edytowane 17 Lipca 2015 przez mat_79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rwijbawelne Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Miałam ten sam problem. Wyglądały nieciekawie z ta zużyta guma i postanowiłam je pomalować. Rączki obłożyłam szmatką namoczoną w chlorokauczuku, zostawiłam na ok 10 min. Nie za długo bo zżera plastik. Potem dało się ta gumę jakby rolować palcami, dalej papierem wodnym od 500 chyba do 2000. Odtłuściłam, podkład do plastiku i na to czarny mat. Wyszło ok i póki co się trzyma dobrze. Edytowane 1 Stycznia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awierone Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Dziś wymianiłem swoje stare połuszczone na nowe zamienniki z allegro ( 87 z przesyłką ) i jestem naprawdę zadowolony z wykonania i spasowania. Oto efekt: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rm_cc Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam. Jestem nowym użytkownikiem forum. Meganką jeżdżę od niedawna i nie znam jeszcze dokładnie tych aut. Czy mógłby ktoś mi podpowiedzieć, czy te zamienniki uchwytów pasują również do Megane CC (2005r.)? Czy jest w ogóle jakaś różnica pomiędzy uchwytami np. z hatchbacka a cabrio-coupe? Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez rm_cc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Nie ma różnicy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rm_cc Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ok. Dzięki za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Rączki są takie same we wszystkich wersjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuKadetemTera Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 a sprawdzał ktoś te ala chromowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawaii Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 nikt? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi